а коли мій кіт був котиком ми називали його "кртик-дротик" тому, що а терер мої звірі сплять отак і отак
колись була у мене кицька, яка любила огірки і дині. Днями виявила, що наша собака любить кедрові горіхи
В мене теж кицька любила некошачу їжу. Вночі раз розбудила хрумканням капусти (лишили на столі), а коли включили світло - то капуста була розтрощена, а помідори понадкусані. З того часу пропонували їй різні овочі. Любила свіжі огірки хрумати прямо біля грядки... А до того ми навіть не знали що вона такий гурман )))
Знято десь через два тижні. Мабуть, кіт напав і вискубав пір'я на голівці. http://www.youtube.com/watch?v=fJpHIDjFW9c
спостерігала 2 дні як якась **добра душа**викинула на вулицю молодого красивого котика. довірливий,лагідний він неминуче загине на вулиці. звертаюся до наших форумчан ,чи хтось хотів би потоваришувати і прихистити це ніжне,муркотливе сотворіння? з свого боку обіцяю посильну допомогу в мед обслуговувані.
Моя тета теж такого собаку приютила , що спочатку їв все підряд. А коли вона курам дала варену картоплю (тета живе на селі) , то він бідний її так їв , що аж трусився. А зараз він господар на подвірї і варену картоплю їсть тільки в зупі , або з якоюсь підливкою. Дуже він гарний і розумний собака і не біда що дворняшка. От жаль що знимки його не маю.