Наскільки мені відомо стерилізація це для кішок а кастрація для котів. Результат один в обох випадках
Маю горнятко на якому напис: ще в античні часи котів шанували, як богів; коти це не забули дотепер. - Terry Pratchett
ось якби деякі горе-господарі вчасно - **Стерилизация (медицина) — лишение способности к деторождению (путём хирургической операции или после радиационного облучения). **то не було б що сьгодні знайома бідкається куди їй подіти двох підкинених кошенят... отож,кому кошенят,приблизно місячних,хлопчик чорненький,киця - черепахова.
А черепахова це яка? Дуже не смійтесь, але перший колір,що спав на думку це чомусь зелений (знайомі мають акваріумну черепаху), пізніше подумала про коричневий...
Переглянула всю сторінку у пошуках черепахи, вже хотіла возмущатись, що ніц не знайшла, поки не допетрала, що ти Марфушу мала на увазі
не знаю, навіть... це і ніби не наші меньші друзі... але все ж. тільки що подивились http://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM
недоречно, мабуть, але згадалось: "но еслі в партію сґруділісь малиє: здайся враг - замрі і ляґ... " (Маяковський В.)
я б хотіла мати такий countertop в Україні... Живу на березі озера Онтаріо. По соц опитуванні - четверте місце по "кращоцці життя у Канаді" P.S. і кольори міста жовто-блакитні! О! )