у мене моя золота собака здуріла. після стерилізації вийшла з-під контролю. гарчить і скалиться на мене, маму, бабусю. вихованню піддається з величезними потугами. іноді навіть страшно з нею поруч бути. треба ж таке... а була ж справді золотою...
Маюнко,а яка у Вас собака? може її ще болить от вона так і реагує. думаю все владнається і вона знову стане золотою собакою
собакау мене величезна, без породи. метис. на попередніх сторінках є її фото. операцію зробили вже місцяь тому. скакати і гаркати ан нас її не болить...
це само собою. але вона собака. і господар в домі не вона,а я. тому скалитись на мене і ставати в стойки нападу не варто. "чрєвато послєдствіямі"
Собака ніколи не забуде завданого їй насильства, приниження і тортурів - не через її хворобу, а задля власної примхи господарів.
Як нещодавно написала одна немолода росіянка: Собака думает: "Хозяин меня кормит, значит он Бог". Кот думает: "Хозяин меня кормит, значит Бог - я".
а наш старший пес вже здається зовсім оглух від старості Сьогодні лежав на подвір'ї під машиною і навіть не почув як мотор завівся, добре, що хоч вискочив якось збоку коли машина почала помаленьку рушати...А ще краше, що я того не бачила на власні очі... Сумно усвідомлювати, що собацюрі вже не довго лишилось водночас розуміючи, шо ніхто того факту не змінить..таке життя.
У дворі, куди переїхав наш офіс, спостерігається двоє котячих. Одна - чорна, блискуча, здається, кішечка. Граціозна, в тонусі, комунікабельна. Другий - сіро-смугастий, запилений, типово дворовий але у фірмовому ошийнику!
А це мої лапки та хвостики :girl_in_love: Пес думає: він опікується мною - дає мені їсти, прибирає за мною, бавиться зі мною, коли мені нудно. Я знаю, він - мій бог! Кіт думає: він опікується мною - дає мені їсти, прибирає за мною, бавиться зі мною, коли мені нудно. Я знаю, я - його бог!
Як би мій кіт був людиною, то він напевне був би воротарем А як би мій пес був людиною, то певне був би митником
в мене в коханої є кіт-сибіряк, Сібка розкішкішний кіт! що саме цікаве... ми його до себе забирали... і він в нас жив місяць-півтора... а потім втік і повернувся додому, до батьків Маринкиних. це притому, що Маринку любить-коли вона вдома, то з рук не злазить, коли немає-сумує... але не захотів жити в нас на квартирі... ми потім ще раз забрали-такий самий результат. і я його не ображаю-навпаки, теж до котів гарно ставлюся... ще цікаво-часто зникає, і по тижню буває немає... але він стерілізований-чого хоч тікає-то? консультує, чи що? PS а ще він любить вночі залазити в ліжко, влаштовуватись в мене на ногах... і спати там клубочком... і боїться фену та пилососа PPS а в мене був пес, доберман... Штосс... найкращий в світі пес... і ДРУГ... 3 роки я вже без нього...
Ну відно інколи так в котів є. Як ми нашого стерилізовали, теж якось не помитив деякого ... ну... дефіциту