Наші менші друзі

Тема у розділі 'У світі тварин', створена користувачем dArt, 21 лип 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

у деяких місцях у халупи висота 5,5 метра.... так шо псові буде просторно...

• Подобається Подобається x 4
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

ггг...підстрибувати:haha:))

3. Полковник

Полковник миється в бані

А старшенькому, насколько я помню, уже годика 2?
    Как они вместе уживаются?
    Старшенький не ревнует?

• Подобається Подобається x 6
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

В саму точку.... так і є...
    гнівається на всіх.
    але, думаю, що це пройде.

• Подобається Подобається x 7
  5. papillon

papillon Active Member

Рибки - зе бест!:) Якщо з котиком разом 0_о Головне акваріум накривати, щоб одне одного не поз*їдали 8)

• Подобається Подобається x 7
  6. Во-во! Не шумлять, по квартирі не ганяють, на килимки не гадять, шерсть скрізь не розкидають. Ляпота!

7. papillon

papillon Active Member

І ще вони заспокоюють власника-споглядача:) Навіть краще за муркучого кота.
    А бійцівські рибки взагалі круті ;) - вони змінюють колір залежно від настрою

• Подобається Подобається x 1
  8. У мене півник був, але я такого не помічала, та й не читала ніде. А ви самі це бачили, бо щось не віриться?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рибко, ви чули?

10. Alias

От тільки це мене ніяк не стосується.Менге , навпаки, страшенно бісить, що вони як сонні мухи ще й мовчать.Більше трьох хвилин у мене нерви не витримують дивитись на рибок.
    Я любьлю "свідломих" тварин.таких,щоб можна було їх взяти на руки, погладити, щоб вони щось розуміли.Але це не відноситься до крис і хом"яків.:)

11. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Рибко, шо там казати - приведе моя кіцьоха малят - я Вам одне неодмінно Укрпоштою передам:))
    і Ви зрозумієте, який то кайф, коли та нечемнота перевертатиме все з ніг на голову, кричатиме дурним голосом, а потім спокійно засне у Вас на животику - і буде Вам так любо, так файно:)

• Подобається Подобається x 6
  12. Тільки не мучте тваринку! А коти у моєї бабусі завжди були. Розумні тварини. Поважаю.

• Подобається Подобається x 2
  13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

14. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

+100
    Але недавно на одному з "котячих" форумів натрапила на темку "Чи бувають коти-дауни?". Судячи із дописів власників, ще й як бувають! :haha:
    Як вам така:
    "А кошка... В стенку головой - это пожалуйста, бежит по лестнице - забывает, что на ней ступеньки тоже головой бьется. С подоконника свалиться - проще некуда. Собстенный хвост иногда не узнает и серьезно пугается странного шевелящегося предмета. Правда, на имя отзывается, но слово "кушать" считает своим именем тоже..." (mau.ru)
    Щоправда, усі мої коти (першого принесли, коли мені було п"ять років) були розумниками та інтелігентами, за винятком небіжчика Мошки - рідкісна була нехлюя (нехлюй? :scratch_one-s_head:) хоча аж ніяк не дурний. :) Барс - той взагалі дивував нас. Не так давно розбудив вночі мого чоловіка і повів його на кухню показати, що на підлогу тече вода, а коли ми забули ключі від хати, а тато купався і не чув нашого дзвінка, кіт як ошпарений ганяв від нього до нас і кричав не своїми голосами, поки таки не витягнув тата з ванни. :D

• Подобається Подобається x 11
  15. papillon

papillon Active Member

Півників - одні з перших моїх рибок - мені батьки подарували на моє 8-річчя:) Отоді ці рибки змінювали колір-) Не кардинально, але в досить широкому спектрі тонів від червоного до фіолетового

• Подобається Подобається x 1
  16. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

звісно:)
    але доведеться трішки почекати, бо моя мала поки не виявляє бажання стати молодою мамою:)

17. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

зате моя Маркіза цього тижня мабуть нею стане, така широка ходить, як гарбуз. Будуть малі колобки по хаті бігати. :) такі файнючі. Цікаво, скільки їх буде?

18. Alias

Ми свою Марфу мабуть до ветеринара віднесемо на стерилізацію.Досить вже минулорічного кесарева.Не перенесе вона пологів.От зараз кричить-"заміж хоче"...

19. bora

bora Well-Known Member

Шукаю гарні руки для цуценят такси. Їм по 1,5 місяці.

Контакти: 8 093 284 18 63 Наталя.

• Подобається Подобається x 2
  20. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

+500! Некоторые из них еще на форумах пописывают.:empathy:

а де твій аватар? :)