Наші менші друзі

Тема у розділі 'У світі тварин', створена користувачем dArt, 21 лип 2007.

1. victorys

victorys позитивчик :)

(не помістилось в одному дописі)

4.Була ще така "лисиця" по кличці Ruda, її теж знайшли на стройці як цуценям була, але на жаль пів року тому втікла і більше не повернулась :girl_cray:

5.Ну і ще такі 2 акваріуми маєм:i-m_so_happy: але в рибок вже немає своєї історії, бо вони з зоомагазину :tongue:

...мала би гроші відкрила б якийсь приют для бездомних тваринок...їх так багато, а всіх забрати до себе не дано...:sad:

• Подобається Подобається x 17
  2. Маланка

Маланка Well-Known Member

підтримую ногами і руками, це моя мря дитинства. Нещодавно взнавала як? що? де? кіко? скажу вам - пусто, тре шукати спонсора або благодійника, держава не поможе. Усе тре робити своїм коштом незважаючи на те, що це користь державі. Та й людей які б цим зайнялись дуже мало

• Подобається Подобається x 5
  3. victorys

victorys позитивчик :)

я ж і кажу:

дивилась багато передач про татих людей які самотушки ведуть такі притулки, бо держава має то десь...вони просто зашиваються з витратами, а люди часто замість допомогти хоч трішки так ще й підкидують своїх старих "домашніх улюбленців", які виросли і просто надоїли...:sad:

• Подобається Подобається x 4
  4. Маланка

Маланка Well-Known Member

накормити, обігріти -це пів біди, от з ветеринарами у нас в Станіславові проблеми. доброго ветеринара в день з вогнем незнайдеш

5. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

мій менший друг сьогодні мене збудила о 6 ранку... погуляти їй схотілось)

• Подобається Подобається x 8
  6. Daisy

Daisy Well-Known Member

В мене теж був кіт Стьопка. Він заганяв мене спати, коли я засиджувалась довго, просто починав кусати за ногу і злитись, він же рижий був, а це не колір- це характер:)

• Подобається Подобається x 11
  7. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

[​IMG] [​IMG]
    Моя шиншилка (шиншильчик) Цьома до прорживання в мене (маленька, худенька, замучена...) і вже проживаючи зі мною на фото справа (відгодована, кругленька, бадьора, гарна):))).

• Подобається Подобається x 18
  8. У мене сьогодні з'явилися дві золоті рибки.

• Подобається Подобається x 15
  9. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Мій літаючий Тигрик:pull-pigtails:

• Подобається Подобається x 21
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А мого Джека в Дубино місцеві "козли" просто так підстрелили з рушниці... З десяток свідків... Тільки за те, що він не підпускав до палаток де сплять діти... Вибачте, сльози до тепер... Пробували Львівські лікарі (вони теж відпочивали в Дубино) допомогти.... Пробачте....

11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Сьогодні не стало мого Барса... Згорів за п"ять місяців, підхопив якусь болячку на язиці після того, як ми його помили однойменним шампунем: віднявся язик, наросли пухлини... Останні три дні вже такий був бідний, ми поїхали в понеділок на село, ввечері заходимо до хати, а він приповз під двері і плаче, зовсім як людина - слізки котяться... Сьогодні перед роботою нагодувала його зі шприца, а воно бідне аж вигинається і кричить, а в обід чоловік передзвонив і сказав, що вже все... Нема нашого Барса...
    Більше такого кота вже не буде... Кожного дня зустрічав мене, жодного разу не подряпав, а малу мою - то взагалі вибавив.
    Як же мені буде бракувати його тицяння холодним носом у щоку, його муркотіння і "розмов"! А як він любив наших гостей! До кожного мав підійти поговорити... Ще недавно бавився як мале кошенятко, мені здавалось, що буде жити і жити, а воно он як обернулось...

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Співчуваю :sad:. У Вас був розкішний кіт!

• Подобається Подобається x 8
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Моя Марфушка спостерігає за роботою пральної машини:)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Файний пес, але не для квартири. Він не ходить, виключно бігає. Йому потрібні простори!!!!!!!!!

А оцей Карабас Барабас - 1,5 місячний пікінес, якого я купив дітям, за їх просьбою.

• Подобається Подобається x 17
  15. Alias

Миха, звичайно:)

• Подобається Подобається x 1
  16. Так у Миха ж ніби квартира. Мучить тваринку, аднака.

17. Полковник

Полковник миється в бані

А рыбки в аквариуме, типа, на курорте отдыхают....

• Подобається Подобається x 10
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мій пес і один і другий і в квартирі я не живу, а в халупі.

19. Alias

..з чотириметровою стелею?:mocking:

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)