я то знаю, ми кормами не годуємо, але прислали лише по 3 маленькі пакетики на кожного, і то не сухий корм, а консерви. Раз потішаться, посмакують і досить.. Ну типу, як я ікру їм раз або 2 в рік.. Тим більше, що мама не дає їм самі консерви, а змішує наприклад з картоплею або хлібом, щоб наїлися, бо пахне воно смачно..
а мій песь... з ланцюга зірвався... пісяє і какає де попало... і навіть після того, як вигуляний... що робити... я в шоці - вже не можу наприбиратися...
до теми запитань про тваринок: Вчора перед сном довго вправлялися на сопілці. Потім лежимо по ліжках, вже засинаємо. 6-річний синок: - Маам! Мааам! А коти вміють дути? Я спочатку хотіла припинити розпитування, яке, як правило, переростає в довгу розмову. Потім перевела на жарт: - А що, ти хочеш кицюню навчити грати на сопілці? Але питання залишилося відкрите... Може, хтось щось подібне бачив? Поділіться!
Дурниці. Коти не піддаються дресурі. Куклачов придивляється до котів - як вони граються, які природні рухи в того чи іншого індивідуума і потім будує номер персонально під уподобання та звички конкретного кота. Приблизно такі ж взаємини в мене з директором. Вже 13 років А в мене колись був кіт - хакер. Коли я тільки вчився інсталювати комп, натрапив на повідомлення: Warning! All data on disk C: will be lost! Proceed (Y/N) ? Здогадайтеся з трьох разів, на яку клавішу приземлився кіт, якому набридло сидіти на шафі ?
Дякую, дівчата! До орасепту поки що не дійшли, а медом мазюкаємо декілька разів на день (мені ще порадили капнути туди трошки зеленки). Ну що скажу... Починаючи від понеділка кіт знову став сам собою. Нехай все ще схожий на стару плюшеву іграшку, але такий апетит має, ніби хоче за один раз спакувати все, що за останній місяць пропустив! Навіть сам пробує їсти, але язик ще нормально не слухається. Таке враження, що розуміє, що його з того світу витягнули, - так нас любити почав. Вчора навіть САМ виліз Насті на коліна (до хвороби також любив притулитися до неї, але виключно тоді, коли вона спить , вибіг зустрічати нас з чоловіком роботи і половину вечора ліз цілуватися!!!
потрібно з ним гуляти стільки, скільки він буде просити. кожного разу як бачите, що він моститься зробити свої справи - бігти на вулицю, і брати з собою щось смачненьке - як зробить на вулиці усе - давати як заохочення. а з часом зменшувати кількість вигулів. і ще - собані взагалі-то починають таке робити , в основному, якщо їх б"ють або якщо вони захворіли. може, порадитись з ветеринаром?
та нє... він ще малий, тому й паскудить... а ще може це робити, щоб привернути до себе увагу. з часом все це зміниться, я знаю - просто зараз дуже втомлююсь. а на рахунок покарань-заохочень, то поки малий треба ставити в рамки... так казав кінолог. я його не б"ю, але намагаюся "не попускати". скоро віддам його на науки в собачу школу.
І я похвалюсь нашим маленьким стадком, у кожного з них своя маленька історія: 1.Пес Kuba- приніс сусід колись давно, сказав що вівчарка, а коли пес трішки підріс виявилось, що нечистокровна. Та хіба то має значення, коли воно живе біля тебе, бігає і віддано та безгранично любить тебе за те що ти його хазяїн 2.Пес Bombel- його у полі знайшли. Сиділо таке самотнє, маленьке, беззахистне і скавуліло на весь світ що його так самого залишили...Ну як було не взяти? 3.Кіт Stefan. Коли був маленьким якісь недоумкуваті діти ногу йому зламали(повбивала б! :ireful, та добре що ми його вчасно знайшли і вилікували. Він в нас на пів дикий, в дома не сидить. Буває пропаде десь на пару тижднів, потім прийде, поїсть, погріється і далі гуляти. От жизнь в нього прекрасна І дуже обожнює коли його пси за хвіст по подвірї тягають, мозохіст якийсь