Да не спал он, а уже еле плавал на спине. Думала - умрёт. Рыбы спят, когда темно. Они либо зависают и не двигаются, либо ложатся на дно или растения. Самое интересное, что при этом они теряют цвет. Включишь свет - а они белые-белые, неподвижные, как будто мёртвые.
Бачила колись рекламу по телебаченню: "Маєш домашнього улюбленця? Тоді дзвони на гарячу лінію..." Я подзвонила і зареєструвала своїх двох котів. І от сьогодні мені прийшли дві посилки, у кожній з яких по три упаковки Віскасу різних смаків (не сухий корм, а консерви) і книжечка по догляду за кошенятами. Як кажуть: "Мелочь, а приятно". А як приємно буде моїм кицям.. Це ж їм подарунок до свят..
В нас теж таке було та ще й не гавкала. Звозили до ветеринара, а той сказав, що все від непрпавильного годування. Треба давати сир домашній, сире м"ясо, корм для собак, але не сухий. Тепер ніби все в порядку, але сиру їсти вже не хоче.
в моєї вівчарки (2,5 міс) вуха стоять і гавкає вона щей як.. аж занадто... то думаю, як вгамувати... але знайомий кінолог казав, що у них вуха можуть "встати" і до 6 міс. , навпаки, коли не чистокровка, то встають дуже рано...
віскас - то зло коти його шалено люблять, але від нього дуже часто з"являються всякі нехороші хвороби
А моя якраз Віскас і не любить, більше Дарлінгу надає перевагу.Взагалі всі ті корма є суцільне зло.Та , нажаль, привчили а тепер вже нічого не поробиш.Не хоче їсти нормальні продукти.
От і в нас з котом так було - не хотів майже нічого їсти крім Віскасу. Не давали Віскасу - тоді взагалі нічого не їв, міг пару днів не їсти, поки знову Віскасу не насипали. Потім сильно захворів, попросився надвір, а зранку його знайшли під вікном...Завжди як дивлюся на аватарку Бори, то свого котика згадую