Відповідь: Наші меньші друзі. Ну, я такого не чула. Але, береженого Бог береже. На разі милуюся тваринками по ТБ і в інтернеті.
Відповідь: Наші меньші друзі. Думаю может, кот это зараза еще та. Нашь не садился, следили, но попытки были. зато когда малыш где то гулял - кот всегда спал в его кроватке или коляске.
Відповідь: Наші меньші друзі. Наш кіт не підходив до дитини. В перші ж дні ганяли з ліжечка і не підпускали надто близько, з часом звик. Тепер якщо десь за хвоста потягне то може злегка царапнути раз.
Відповідь: Наші меньші друзі. А у меня попугай... Гад редкостный Научили говорить на свою голову, с тех пор радио не слушаем... Правда польза от него тоже есть - он здорово приучил не оставлять на видном месте важные документы, ибо после его прочтения этих документов, они стают похожи на перфокарту А вообще если честно, то я очень привык и привязался к этому летающему вопящему какающему пушистому комочку...
Відповідь: Наші меньші друзі. Вівчарка, Ротфейлер, Ірландський сетер , Ротфейлер, дворняга і Ротфейлер ... притому у обидвох останніх одна мама - ротфейлер.
Відповідь: Наші меньші друзі. У меня кошка. Говоря по правде, мы с женой хотели рыжего наглого кота Взяли у знакомых, которые чуть-ли доказательства показывали, что это кот. Назвали его на греческий манер - Костос. Боевое животное росло, но что-то очень маленькое. Постепенно стали закрадываться сомнения... И где-то через полгода жизни у нас, мы узнали, что у нас не Костос, а Коста :o Так теперь и живёт у нас рыжая наглая усатая добрая красавица.:radist: И уже очень сложно представить себе жизнь без неё....
Відповідь: Наші меньші друзі. Щось я заплуталася, who is who, і хто з попередніх ротвейлерів є мамою двох останніх
Відповідь: Наші меньші друзі. У мене все життя були кішки. але вже два місяці поки виросте для власного будинку живе німецька вівчарка Рем. Дуже важко мені - любительці кішок з собакою. Потроху звикаємо з кішкою менше проблем собака вимагає багото уваги і часу
Відповідь: Наші меньші друзі. А у моїх знайомих ситуація зворотня: була кицька Фея, яка виявилася котом з іменем Феяхуа На жаль, пропав цей котик місяць тому
Відповідь: Наші меньші друзі. А взагалі мені здається, що в квартирі краще кішку тримати, а собаку - у приватному будинку, бо кішка сама себе вилизує, а за собакою як не дивись, все одно хоч трохи, а запах характерний залишиться. Та й простору собаці більше треба, особливо великій. Хто як думає?
Відповідь: Наші меньші друзі. Кішка теж сходивши хоч раз повз туалет запах характерний залишає, який потім взагалі вивести не реально
Відповідь: Наші меньші друзі. Ну то так, хоча є гарні способи, як її від того відучити (з їжею, наприклад), щодо собаки - я маю на увазі запах самої собаки - від шерсті.
Відповідь: Наші меньші друзі. Веселко, я теж так вважаю. Завжди мала котів - це оптимально для міської квартири. Тепер дуже хочу собаку (лабрадора), але заводити його в квартирі не наважуюся.
Відповідь: Наші меньші друзі. Цілком згодна. Купаємо Рема, а природній запах все одно є Щодо кішки то купаю її рідше чим собаку запаху немає а себе миє по 5 - 6 разів на день - чистюля!
Відповідь: Наші меньші друзі. ааа...в мене така сама біда була... Кішка Арчі Кавказька вівчарка Аза. а взагалі...біля мене все моє свідоме життя були кавказці...а кішка з`явилася років чотири тому..
Відповідь: Наші меньші друзі. Підкажіть будь ласка хто знає з якого віку краще починати водити цуценя на заняття до кінолога - одні говорять з 3-х місяців інші з 7-8 місяців.