Плекостомус (сом с присоской) Яша. Редчайший кадр - Яша с Лёшей вместе. Обычно они дерутся, друг друга не переносят.
А в нас вдома всяка живність постійно буває. Теперішнього голуба і попереднього дрозда я не фотографував. а от сороку-зльотка (на той час друга вже виросла і втекла) в червні 2008 року ще зловив:
Ці пташки "наші" тільки взимку... Зробили їм новеньку кормушку. Чисто українські пташки - сало не встигаємо подавати до їхнього столу... Як тілько доїли - починають стукати у вікна...
От я заходжу в кімнату і на мене таким недовольним поглядом дивиться Васько... я його розбудила.... а спав він.... хм (оце наглість) спав він під моєю (!!!) ковдрою, на моїй (!!!) подушці. Довелося брати знимкаря...
агов, собаківники! з якого часу ви вчили своїх друзів різних команд? зокрема команду "поруч"?... стає важкувато гуляти з ним, коли плутається під ногами...
Може хтось має британського короткошерстого кота??? моя киця(з пашпортом ітд.) страшного потребує кота!!! вже тиждень не дає спати!!! пишіть в ПП, плз!!!
Десь з такого віку і вчили. Ще ми скручували газету в трубочку, не боляче але звук страшний для них. В нас була алабайка (алабай). Вихованням займалась тільки я, колись в дитинстві, книжку спеціятєльну прочитала. Всі сміялись коли вона "дякувала" за щось смачненьке.
кажуть алабай - страшний пес?... Джек вже знає команду: "До мене!" і "Сидіти"... ще коли я його кличу бігати (щоб швиденько перейти дорогу) - то біжить за мною.
Не страшний, а дуже розумний, сторож унікальний. Ми мали дівчинку, вона прожила в нас десять років і померла від раку хоч ми робили все можливе щоб врятувати її. На подвір'я вона дозволяла заходити тільки моїй подружці але двері відкрити самій не можна було, тільки постукати в вікно, а всі остальні дзвонили в дзвінок на брамі, не любила п'яних і хто йшов по вулиці з великою сумкою, то всі в неї були злодії .З хати не випускала тих хто втратив в неї довір'я і відчувала недобрих людей. Можна багато писати але якщо будемо заводити собаку, то це буде тільки алабайка.
ми сьогодні гуляли біля Дніпра. слухаємось команди "до мене", бігаємо, без ошийника , бавимось у снігу позуємо граємось такі ми красиві довивчаємо місцевість а це такі "манюньки" в повний зріст а ще в нас на морози за кілька днів заріс пушком животик