Відповідь: Наші менші друзі. Ну Ви подивіться на нього - його ж звати Юзик... ну викапаний Юзик.... В крайньому випадку Філько...
Відповідь: Наші менші друзі. Веселко, а це ВОНА чи ВІН? :o Для ВІН пропоную ШУРІК (котам краще обирати клички з шиплячими звуками, вони тоді відкликаються краще )
Відповідь: Наші менші друзі. "Парадне" ім'я - Боніфаций. Тільки як скорочене ? Фуцик ? Не звучить. Кріс - подобається, НЄ ? А у Вас хтось інший може таке зробити ?
Відповідь: Наші менші друзі. Нє, але поки розберешся, хто з нас трьох :D Він Усім дуже дякую за поради!!!
Відповідь: Наші менші друзі. До нашого двору два тижні тому прибилася вагітна киця, британка. Видно, що домашня - доглянута, всіх любила і при кожній нагоді старалась до чиєї-небудь квартири прошмигнути. За дітьми хвостиком ходила... Останнім часом бідося ніяк не могла собі місця знайти, то ходила тулилася, то чомусь на людей шипіла. Виявилось, старші дітиська знущались... Вчора ввечері, поки нікого не було, приманили її до себе, начіпляли на живіт прищепок . А сьогодні вранці чоловік відвозив малу до свекрухи, дитина вибігла надвір, а там просто посеред доріжки бідна киця розтерзана лежить у калюжі крові - пес загриз... Бідна дитина просто в шоці... Приблудних собак у нас немає, сусідський пудель і дворняжка мало того, що мухи не скривдять, то ще й господарі їх без повідків не вугулюють. Та й розмірами не сильно від того кота відрізняються. Залишається думати тільки на пітбуля із сусіднього двору, якого немудрий господар постійно відпускає самого... Бідна кицька навіть втекти не змогла - вона вже ледве ходила. І як ми тільки не почули? Моя б воля, я би взагалі заборонила таких псів у багатоквартирних будинках тримати! Сьогодні ця тварюка розтерзала кота, а завтра і на дитину може кинутись...
Відповідь: У світі тварин... Привіт хлопці та дівчата! Допоможіть мені будь-ласка,я збираюсь завести кошеня:naci: чоловічої статі:cowboy: і ніяк не можу придумати йому ім"я,може оголосити конкурс стосовно цього:no:?
Відповідь: Наші менші друзі. Просто жах!Колись на наших очах скинули кішку з даху нашого 9-типоверхового будинку.Нам тоді було десь років по 9-10.До цього часу пам"ятаю те відчуття страху, жалю,.... ненависті до тих підлітків.Моральні уроди...
Відповідь: Наші менші друзі. Маю файну кицю, звати її Маркізя, я її дуже сильно люблю, вона в мене завжди була чемною, шкоди ніякої не робила, просто лапочкою була, але останім часом з нею щось не те, почала об меблі когтики чистити ( хоча раніше чистила на стовпці спеціально для когтиків), на стіл вилізати і спати собі там ( вона вегетаріанка і м"яса взагалі не вживає, і раніше по столах ніколи не ходила, бо ніц цікавого для неї там не було, а тепер...), то цілу ніч товчеться по хаті , по мені, спати не дає. то ж я зранку зла як пантера можливо хтось мав подібну ситуацію із своїм улюбленцем? то в них що перехідний період чи що??????
Відповідь: Наші менші друзі. Вони розвивають стосунки значить) Хочуть собі більше привілегій надбати, особливо як бачать, що їм це з лап сходить. Але наказувати їх треба відразу - потім вони не зрозуміють за що і можуть образитися дійсно. Я часом, замість дати по хвості, можу посадити навпроти її, грізним тоном розповідати яка вона погана і не давати втекти. Смішно, що доходить
Відповідь: Наші менші друзі. та я з нею теж розмовляю, сварюся, якщо вона щось не то зробить я дала їй знати що я господар в хаті, а не вона згадала один анекдоти: є в господаря собачка, її завжди гладять, розмовляють з нею, до лікаря водять, годують, люблять, ото вона собі і подумала, якщо з нею добре так поводяться, то мабуть її господар бог! а в іншого господаря була киця і її також завжди гладять, розмовляють з нею, до лікаря водять, годують, люблять, ото вона собі і подумала, якщо з нею добре так поводяться, то мабуть ВОНА бог!
Відповідь: Наші менші друзі. А мої батьки завели собі кошенятко. Таке смішнюче! Як мала дитина, на руки проситься, гасає по хаті. Мама з ним говорить, а спить воно в тата на подушці:D. Комедія! Пора їм внуків родити, ато, бачу, заскучали
Відповідь: Наші менші друзі. мій малий прпер до мами кошеня. зовсім дике. воно сховалося вкомірчині і верещить там немилосердно. вже телефонували і (як затяту кошатницю)питали що з ним робити. але я щось гублюся. таких випадків ще не мала. може хтось щось порадить...
Відповідь: Наші менші друзі. Нехай спробують поставити молочко або ковбаску і відійти, думаю, кіт заспокоїться і вилізе, тут його нехай і хапають! А взагалі-то з дикого кошеняти важко виростити домашнього улюбленця. З усіх моїх котів найменше клопотів було з тими, у яких були "виховані" мами - і до пісочку легше було привчити, і по столах-шторах не лазили. Теперішній навіть пазурів не розпускає. Ой, а знаєте, колись мені тато привіз котика (від "знайомої" киці), також годину з бабусею його з-під шафи виманювали. Між іншим, виявилось, що він зовсім навіть і не дикий - просто нового місця злякався. Вже за декілька годин освоїв коробку з піском, а потім взагалі не злазив з рук.
Відповідь: Наші менші друзі. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=130426&postcount=94 Привела нарешті трохи в порядок свій акваріум
Відповідь: Наші менші друзі. гарні ваші риби. в мене теж є. але яне фанат. навіть їх породи не можу запам"ятати. мені чоловік купив, щоб я спокійніша була. ага.счас...
Відповідь: Наші менші друзі. В мене вони вже дуже давно,мала любить розглядати,а прибираю за необхідністю-"і нести тяжко,і викинути шкода"
Відповідь: Наші менші друзі. Sasha27021963@bigmir.net Хто мені скаже, чи є десь у Львові готелі або місця де можна залишати собаку (німецьку вівчарку (4р.)) на час відпустки. Терміни можуть бути від 3-х днів до трьох тижнів. Буду дуже вдячний. хто мені допоможе. Додано через 28 хвилин http://my.mail.ru/mail/krasnostup1963/photo/62.html?mode= Мой Джек.