Відповідь: Наші менші друзі. ще нема диплому. а пес кльовий. хаскі напіввовк. якщо отримаю червоний(там щось трохи таке натякали, що отримаю), то зроблю собі такий презент - такого друга. класний пес, ге ж?
Відповідь: Наші менші друзі. УРА ! ! ! КІТ ПРИЙШОВ ! ! ! Після 10-денної відсутності (такого ще не було !) Я тут вже три дні друкую, клею, розкидую оголошення "Втік кіт". Вбив картриджі двох принтерів і ксерокса. Вислуховую дзвінки навколишніх бабусь (а завтра ще й школярі телефонуватимуть)... Васьчиного суперника (по бійках), кажуть, розірвали бродячі пси... Зустрів його сина та дочку десь осіннього народження. І виявив ще одного мармурового кота: телефонує за об"явою дядечко, бачить "точно як на фото" (800 м від мого дому). Тут інший дядечко бере телефон - "я його зловив! а у вашого кота яйця є ? А в цього нема !" Коротше, не наш... Значить, мармурові дітки точно наші ! Сьогодні поїхав добивати останній картридж. Повертаюся (маючи інші конкретні "орієнтировки"), паркуюся - чую "МАООООООООО!" Ну ти, моя радість ! Рани зажили, виглядає не голодним. Мабуть живе на 2 домівки. І помити треба, але це для нього такий стрес... Нехай краще блощиці та хтось іще на мене стрибають.
Відповідь: Наші менші друзі. ... Ну що мені з ним робити ? Вже 6 годин кричить, проситься надвір. І випустив би, але ж розклеїв і розкидав по скриньках сотні об"явок. Зі словом "винагорода". Тепер всі, кому не лінь, будуть ловити його (а це не так просто), щоби отримати ту винагороду. Принаймні телефон обірвуть. Блін, зникли з продажу кольорові ошийники. Є зелені, але з "гофром" - він їх скидує, коли лізе через гратки в "клубі". Так би хотів знайти якийсь жовтий або рожевий, флуоресцентний. Щоби здалеку бачити (вночі усі кішки сірі).
Відповідь: Наші менші друзі. у мене поповнення. і знову гризун. тушканчик(чиха). я її назвала Соня миле дитяко. але малюсінька ще, тому поки фотки не виставляю.)) альбіносик, червоні оченята і ніс зламаний. у друга, в якого я брала тушканчика, було 5 малих, але ця дівчинка до мене одразу пішла - ну не могла я її не взяти) і не жалкую. підросте, покажу на форумі)
Відповідь: Наші менші друзі. а в мене серед хатніх тварин є хіба павуки..... такі милі!... але дружина їх чомусь боїться....
Відповідь: Наші менші друзі. ось такий розпушений став Сільвер так вітається з форумчанами а так Валерія прикрасила Сільвера своїм намистом :D
Відповідь: Наші менші друзі. та ні, навряд Сільвер дуже вихований котик, їсть тільки те, що господарі кладуть в його тарілочку полює тільки на Валерію :D
Відповідь: Наші менші друзі. Хто тут закликає "їсти" ? А познайомитися ? В моїх знайомих колись жив в акваріумі хом"як. Принесла дочка одного котика. Той заліз в акваріум, але хом"як його так загіпнотизував, що кіт сидів до приходу господарів і хом"яка не чіпав. Господиня любить демонструвати той погляд хом"яка. Дуже натурально виходить). (Далі Маюнці не читати!) Потім того кота комусь віддали, а дочка принесла кішечку, яка народилася на іподромі. В перший же день вона хом"яка ... З дому її не випускали. Але зараз у них 9-11 котів (цифра перемінна).
Відповідь: Наші менші друзі. :eek: :eek: :eek: Сподіваюся, вони живуть у величезному пентхаузі?... Інакше -
Відповідь: Наші менші друзі. Трикімнатна квартира в дореволюційному будинку біля Золотих воріт. З вікон видно пам"ятник коту Пантагрюелю.
Відповідь: Наші менші друзі. Liona, для мене взагалі таке задоволення розглядати фотографії вашого кота! Так і руки чешуться пожмякати Моя Настя також періодично всю свою біжутерію на кота навішує, навіть заколки на вуха примудряється причіпити! Барс бурчить, плачеться, але за пів години все-одно до неї повертається. І чого він її так любить?
Відповідь: Наші менші друзі. Ну тоді можна подумати про форумівку з тваринками. Смугастих кошенят наробимо. Звичайно, Маюнку теж запрошуємо
Відповідь: Наші менші друзі. Ідея хороша, але, на жаль, малореальна Де би там моє чудо свого носа далі підвіконника висунуло! Він останній раз був на вулиці років дев"ять тому, якраз коли його ревнивий напарничок з підвіконника "посунув"... Біг куди бачив, у результаті загнався на останній поверх сусіднього під"їзду, прошмигнув у єдині відчинені двері і просидів у сусідів під диваном три дні, поки вони не дізнались, чий він, і не віддали його мені... Який же він був сірий від пилюки та перестрашений! Тепер, тільки час від часу вилазить у під"їзд (не далі трьох метрів), і впадає в істерику, коли ми робимо вигляд, що збираємось зачинити двері.
Відповідь: Наші менші друзі. Дякую, я передам Сільверу, що на ЛФ в нього вже є шанувальниці А поки вас особисто нема, щоб його пожмякати, це за вас із превеликим задоволенням зробить Лєруся :D В нас то навряд чи вийде... Сільвер цей... євнух вже :shy: :D :D :D
Відповідь: Наші менші друзі. Ну Вася - "за себя и за того парня". Син у вийшов класний. Живе у прайді під сусіднім будинком. Жіночки там не тільки підгодовують, але й розставили у підвалі старий диван, відносно нову ковдру, посуд, прибирають.
Відповідь: Наші менші друзі. порилась в інтернеті. мій друг - телепень. це ніякий не тушканчик. це - піщанка))) але вона дразу стала улюблинецею вдома. таке чудове створіння. от гляньте самі: це моя Соня)
Відповідь: Наші менші друзі. А в мене у свій час були: - пес - кіт - папуги - акваріуми - канарейка - їжачок Залишилися тіко 2 акваріуми... Всі решта відійшли з часом. Але всіх пам'ятаю поіменно. Сумно було...
Відповідь: Наші менші друзі. Друзі!!! Допоможіть, будь ласка, підібрати малечі ім'я!!! В Інтернеті рилася-рилася, якісь дурнуваті клички - Абу-Анс, Сокіл, Падар і т.ін. Навіть кличку "Женя" пропонують!!! Це було б дуже кумедно, враховуючи те, що так звуть і мене, і мого хлопця (це його кошеня), але... Уявіть собі відповідь на питання: "Хто напісяв на килим?" або "Хто обідрав шпалери?":D :D :D Одним словом, хочеться якогось теплого домашнього імені, а фантазія міцно спить