Відповідь: Наші меньші друзі. Я пам”ятаю всіх своїх тваринок, починаючи з раннього дитинства. Тоді в нас жили: 1. Напів-алабай Вовк – священна тварина. Врятував мою бабусю під час стихійного лиха. Спокійно зносив мої “знущання” – катання верхи; “Air Condition” – обливав Вовка водою і притискався до нього в тіні.. . 2. Німкеня Ласка – колишня Girlfriend Вовка (Вовк був старенький, вже не цікавався дамами). Пам”ятаю, як Ласка померла. Бабуся, яка цікавилася Індуїзмом, спробувала пояснити мені поняття переселення душ.. . 3. Кімнатна дворняга Бічка. Хитрюща ! Якщо нашкодить і на неї підвищать голос – відразу починала ходити на трьох лапках. 4. Пахан, Бугор квартального значення (на пенсії) – сибіряк Васька. Від його погляду ніяковіли навіть пси. Більшість часу сидів на буфеті (“смотрящий”), іноді виходив за територію повчити молодих уму-розуму. Траплялося, що повертався з бойовими ранами. Батько зашивав йому морду, вуха, один раз возив до хірурга-офтальмолога. 5. Сибірська дівчинка Мурка (я знайшов її кошеням на паркані). Ніхто з молодих котів не наважувався до неї підійти, але кошенята від Васьки нажаль не виживали (старий вже був Пахан). 6. “Візитери” – хворі, поранені коти, які самі приходили “до лікаря” по допомогу. Цікаво проходив ритуал годування звірів (дешевими частинами баранини): сигналом було гостріння ножа об кам”яну сходинку. Вишикувалася черга за рангом: Вовк, Ласка, Бічка, Мурка. На початку роздачі приходив Васька і вся черга робила крок назад. Це треба було бачити ! Тож я психологію тварин зрозумів з дитинства. І вважаю, що людям треба багато чому вчитися в тварин.
Відповідь: Наші меньші друзі. у мене був кін, звали його “ноги”, був собака “чарлі”, ще був у ранньому дитинстві хом’ячок та черепашка.... як їх звали — не пригадую.... останній кіт: “морда”..... перс..... дурний був як пробка, доки був малий..... коли переїхали сюди — зник......
Відповідь: Наші меньші друзі. Жінка має гарний смак... Люблю котів рудих-чорних усіх, такі приємні створіння, чудо, єдине шо я підмітив то вони крадуть їжу, а це не гарно.
Відповідь: Наші меньші друзі. А це мій кіт. Має одне дивацтво - небайдужий до книжок: як побачить десь книжку, відразу на ній засинає
Відповідь: Наші меньші друзі. У мене колись були, доки акваріум ине тріснув, тоді пораздавали їх, новий чомусь не зважились купляти А так, цікаво було спостерігати, правда у мене невеличкий акваріум був - всього на 30 л, тому і рибки відповідні - гупі, меченосці, барбуси, сомики та неонки. А які у вас?
Відповідь: Наші меньші друзі. Дрімко, у вас чудові кошенята (тобто у вашої кішки, так?). Мабуть великі любителі природи - з такою цікавістю квітку розглядають
Відповідь: Наші меньші друзі. Когда то был на 120 литров, сейчас на 60, но буду ставить больше, сделал нишу под него уже. Пока 2 сома, 1 птероплигус парчевый (очень полезная рыбка, хорошо чистит стенки, но и гадит больше всех, 3 скалярии и стайка данио (несчитал). Поставлю большой аквариум заведу дискусов (хотя говорят с ними мороки много) или хищников, цихлид каких то или акар.
Відповідь: Наші меньші друзі. А це мій котик - Тішка: Він у мене любить поспати, при чому у найрізноманітніших позах
Відповідь: Наші меньші друзі. Ага, вони її не тільки розглядають, але й гризуть собі по-трошки Ті кошенята, на жаль, у мами в селі, поки-що у Львові не заводимо, бо я вагітна і трохи боюсь токсоплазмозу, та й чоловік не любить котів. А от рибки колись напевно таки заведемо...
Відповідь: Наші меньші друзі. До Тішки у нас був ще кіт - Мартін, але ми змушені були його віддати, коли мама була вагітна моїм братом. Потім ще років з 4 котів не заводили (хоча я таскала кошенят, але мама не дозволяла їх лишати). Не знаю, наскільки це правда, але я чула, що інколи кіт може чи то з ревнощів, чи просто сісти на обличчя немовляті і дитинка може задихнутися, тому на цей період справді краще утриматися від котів.