Відповідь: Наші менші друзі. Аналогічно. Ваші слова - про мене Дуже люблю зоомагазини, особливо старенький на площі Ринок. Хоч зараз там нема нічого особливого,але маю яскраві спогади з дитинства - ми з татом частенько заходили туди дивитися на рибок . І любов до тварин в мене "спадкова" по батьковій лінії
Відповідь: Наші менші друзі. О!!!Я теж коли була маленька часто з батьками туди ходила.Ми купували рибок і живих хробачків,рибкам на корм.До сих пір люблю цей магазинчик
Відповідь: Наші менші друзі. Була в батьків, відбулась фотосесія Соя... Коти з двору: один чекав іншого, певно на гулянку йшли
Відповідь: Наші менші друзі. А мій тут що робить (у дірці) ? Невже їздить потягом дружитися зі Львів"янками ? Придивіться уважно - якщо на спині смуги не "по ребрах", а вздовж хребта - тоді повірю, що мій !
Відповідь: Наші менші друзі. Мабуть він у вас вміє літати? А ну гляньте, зараз є вдома? Додано через 33 секунди От і Сой!: Підняв не хвоста, а носа Додано через 2 хвилини Наступне фото: Ні, він не нюхав :D:D:D Він таким чином ховається!
Відповідь: Наші менші друзі. Може-може, він такий! Думаю побачивши наступні фото Ви усміхнетесь, а Ваш кіт як усміхнеться Зараз.... Додано через 41 секунду Розігрівайтеся... Додано через 3 хвилини На старт... Додано через 5 хвилин Увага... Марш... Це мама нахилилась, а Сой скористався цим аби застрибнути на холодильник:D:D:D:D:D:D:D Він так завше робить Ну як Вам?
Відповідь: Наші менші друзі. Блин, что за МЕНТОВСКИЕ штучки?????:cowboy: П.С. Изв. Капитан, не про Вас.
Відповідь: Наші менші друзі. Справді чуда. А мені стало соромно - купив коту банку Пуріни, а там чомусь болгарською мовою написано: "Cъ Заек". Додано через 1 годину 10 хвилин =============================== Вколов антибіотик і випустив кота. Сидів під дверима і так кричав, навіть їсти не йшов. Довелося миску поставити під двері, щоби не пішов голодним до дівчат. Ніч буде спокійною...
Відповідь: Наші менші друзі. малий ниє, що хоче собаку. він хоче таксу, або бульдога (бульдозера:D ) а я схиляюся до вівчарки... в нас двокімнатна квартира, але відразу біля будинку є парк та озеро. графік у всіх пливучий. може щось порадите?
Відповідь: Наші менші друзі. Якщо вистачає місця тримати лева та тигрицю, то скільки там тієї такси ?
Відповідь: Наші менші друзі. А мені здається, що двокімнатна квартира для вівчарки - то затісно. Дідусь моєї подруги (ветеринар) завжди казав, що від відсутності простору великі собаки дуже мучаться та гірше почуваються. Парк і озеро - то чудово, але... я б когось поменше заводила, мабуть. Ще один приклад: у моєї сусідки в двокімнатній квартирі лабрадор, то як хвостиком махне... то сервіз перекине, то годинника, то ще щось:D Додано через 42 хвилини А це називається: "щоб ви жили як кішка з собакою" :D Це в нашому дворі неймовірна любоів між собачкою та однією сіренькою кішечкою (лише з нею), вони так цілими днями разом ходять, мордами труться, навіть вилизують одна одну!!! Додано через 47 хвилин P.S. Перепрошую за якість: фотки з телефону
Відповідь: Наші менші друзі. якщо любити будете, то можна будь-якого розміру собаку. у мене були 2 спаніеліхи - прекрасні тваринки - соціальні, дітей люблять, дресурі піддаються легко, гарні і середнього розміру. рекомендую російських. такси МЕГАрухливі. і від того, що вона мала, місця в квартирі, простору займатиме аж ніяк немало. повірте. жила у мене подружки такса 3 тижні. перпетум мобіле, а не тварина. тре тварин просто ЛЮБИТИ. бо собака - то не забавка, то - друг, майже що член сім"ї. у мого знайомого в трикімнатній жило 3 вівчарки, одна двірняга, і окрема кімната - для канарок(вони у нього переможники світових змагань зі співів). і прекрасно всі почувались.
Відповідь: Наші менші друзі. Вже в Росії не є престижним тримати лабрадорів. Вже нова мода - тримати медведов !