Відповідь: Наші меньші друзі. Історія нашого улюбленця почалась 3 роки тому.Ми пішли на базар мені за курточкою,нічого не могли придивитися,і тут натрапили на зоомагазин.В вітрині скакали пухнасті хомячки.Коли ми придивились,виявилось,що це маленькі кролики.Один був рудий,як я ,і так на нас дивився....От так я залишилась без куртки,зате з декоративним кроликом,якого назвала Рудік.По словам продавщиці,він мав вирости до розмірів морської свинки,але ми його трішки перегодували,і наш кабанчик розміром з великого котяру.Зате це вухасте чудо завжди вміє підняти настрій!Як навчусь,то виставлю його фото Додано через 9 хвилин Додано через 12 хвилин Додано через 18 хвилин а мячик він використовує замість дівчинки Додано через 19 хвилин Пиво-улюблений напій
Відповідь: Наші меньші друзі. Ми свою Джину на базарі купили..... То ще вона маленька: Додано через 5 хвилин А тут вже старша: і лахматіша!!! Додано через 9 хвилин Ну і ще : До стрижки: І після
Відповідь: Наші меньші друзі. Томас.Улюблене місце на моніторі.Я навіть через нього монітор на плоский не міняв.
Відповідь: Наші менші друзі. А я хотів запропонувати наступну київську форумівку провести разом із нашими братами меншими ! Не бійтеся, мій не їсть гризунів. Хіба що покатає.
Відповідь: Наші менші друзі. супер, Аліас, пацючки - це клас. у моєї ліпшої подруги-художниці пацючок- Гамлет.
Відповідь: Наші менші друзі. я люблю тварин, як мала дитина. із зоомагазина виходжу без якогось хом'ячка тільки завдяки величезному зусиллю волі а якщо поділяти людей на кошатників та собачатників, я скоріше відношусь до других. ось я з собачкою свекрів (суміш Чау-чау з Боксером) Додано через 5 хвилин а це я з їхнім козеням та моя "киця" з кошенятами...
Відповідь: Наші менші друзі. Слухайте, мамату, та ви і з довгою зачіскою дуже файна... Люблю чорненьких... Дівчат я маю на увазі...
Відповідь: Наші менші друзі. Треба їхати додому. Бо глюки починаються. "Крици" різні... Мабуть як описані отут: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=213354&postcount=89
Відповідь: Наші менші друзі. Гляньте, це "Ботанічний кіт", ну з Нікіти Правда чудо!? Додано через 28 хвилин А це песик їсть чіпси біля Франка