Наші менші друзі

Тема у розділі 'У світі тварин', створена користувачем dArt, 21 лип 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Наші меньші друзі.

Помер Маріупольський крокодил-втікач...
    Півроку доблесні бійці МНС імені ШуФФрича не могли його зловити. Крокодил оселився неподалік від ТЕЦ, де вода була відносно тепла, харчувався рибою та качками.

Робітник ТЕЦ помітив, що крокодил лежить нерухомо (живий. але закляк). Взяв його голими руками. Поки дискутували, що з ним робити та куди його відвезти - крокодил помер. Мабуть від переохолодження.

Тепер мешканці Маріуполя хочуть увічнити його на гербі міста.

(мій вільний переказ з вільного переказу дружини, яка чула телесюжет).

2. Boris_Kiev

Мав несподіваний сюрприз: поїхав набрати артезіанської водички (метрів 700 від дому) - бачу - в сутінках біжить у своїх справах якийсь кіт дуже знайомим алюром. Потім став кричати щось "на блатному жаргоні". Придивився - МІЙ ! Пішов гуляти десь о 6-й вечора (а я все вважав, що він ходить у підвал сусіднього будинку - до приятелів та подружок. А тут - привіт - перебіг через жваву магістраль).
    І голос став зовсім "диким". Ну я його таки зловив, запхав до машини. Приїхали додому - поїв і знову на двір. Шкода, що "мармуровий ген" рідко домінує над поширеним "тигристим", важко відслідкувати ареал розселення його нащадків. Інша справа - рудий (був такий) - його кольорові "ксерокопії" народжувалися в радіусі 500 метрів і тут же знаходили собі люблячих господарів.

• Подобається Подобається x 2
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Всё-таки наглые, хитрые и гнусныые ЭТИ животные....
    Не то, что Собаки!
    ИМХО.

4. Boris_Kiev

Полковнику, Ваші тваринні вподобання цілком закономірні: армія любить алгоритмізованих людей (або робить людей такими).
    Головне – статут, чітка ієрархія в зграї, команда “альфи” до “бети” –
    Равняйсь ! Смир-на ! Цельсь-Пли! Сидеть! Лежать! Фас !

Звичайно, “альфа” любить тих, хто безумовно підкоряється. Ініціатива карається.
    (здається, Козьма Прутков).

Пес ніколи не буває лідером, тільки “слейвом”, підлеглим.

А Коти – абсолютно самостійні істоти. Лідером зграї може бути далеко не найсильніший кіт. Там своя шкала оцінки індивіда.
    Коти – природжені філософи (але не марксисти :) ). Втілення самої Природи. Часто екстрасенси. І, до речі, розуміють разів у 5 більше слів, ніж собаки.

Ось порівняйте: закінчив хлопець військово-музичне училище і все життя по нотах стукає в барабан: “Бух!.. Бух!… бух-бух-бух!.. Бух!.. Бух!… бух-бух-бух!..”.
    А чорношкірому хлопчику Луї подарували навіть не трубу, а “корнет-а-пістон”. І ім”я цього Майстра Імпровізації, майстра гри ad libitum знає весь світ.

А хто знає ім”я відмінника бойової та політичної підготовки “Бух-бух-бух” ?

. . . Четыре лапы, влажный нос
    И очень умный взгляд
    Приходит милицейский пёс –
    Кой чёрт тебя принёс! :)

Хоча собак я теж люблю (з дитинства).

• Подобається Подобається x 6
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Борис, БРАВИССИМО!
    Прекрасный пост!
    Уважуха и респект!

• Подобається Подобається x 1
  6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А то мій песик Тайсон, йому лише 3 місяці а вже з гіпсом! По ньому трошки машина проїхалась! Вибачте за погане зображення, фото робила телефоном!

• Подобається Подобається x 21
  7. Натуся

Натуся Well-Known Member

Кашмар!!!Як він себе почуває?Такий маленький,а вже з пригодами...

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Та він як настоящий мужчина! Терпить! Але то вже скоро будемо знімати гіпс, він вже скаче на трьох лапках і трохи наступає на зломану!

• Подобається Подобається x 3
  9. Boris_Kiev

Мого (вже покійного) кота у 1989 році складала бригада фахівців Інституту ортопедії.
    Крім того, що вивели на доброго дядечка, ще друзі організували дзвінок начальству "Треба терміново прооперувати кота Масика".
    Ось вона, мовна пастка: не "кота товариша Масика", не "кота пана Масика", а просто кота Масика.

А Масик тоді був 1 секретарем міському партії і з тріском провалився на виборах. І тут же подав у відставку.
    Наступного дня дружина провідного хірурга почула від своїх колег - "ви чули - Масика знято. Нібито в нього серцевий напад!"
    - Знаю - відповідає, мій чоловік його вчора оперував. Буде жити!
    - Як! Ваш чоловік ортопед, в Масик - в кардіології !
    - Не знаю, про кого ви кажете, але точно знаю, що Масик впав з балкону, поламався, а мій чоловік його вправно "зібрав".

Якось пізніше той лікар закинув мені в ремонт якусь електроніку і приїхав її забирати в той момент, коли я намагався стягти Масика з дерева. Залишився дуже задоволений результатами своєї блискучої роботи.

• Подобається Подобається x 11
  10. egoistka

egoistka Well-Known Member

В мене жив тушканчик, звали Малявка. Коли вчилася в інституті то нам, дівчатам, хлопці на 8 березня подарували... вирішили так пожартувати. Але, нажаль, малявки вже нема.
    А взагалі дуже люблю котів і собачок. Але в чоловіка алергія на них:sad: ось і прийшлося вибрати, або кохання або тваринки. Іноді з коханим ходимо на краківський ринок подивитись на всяких тварючок, походимо, подивимось, і настрій підніметься:)

• Подобається Подобається x 9
  11. Liliya

Liliya Well-Known Member

У зоомагазині бачила такого песика.
    Закохалась!
    Таке маленьке, бігає, так мило тупотить лапками по підлозі! Тепер часто туди заходжу сама і з друзями. У всіх одна реакція - на обличчі Перша Дитяча Радість і Абсолютне Щастя...

• Подобається Подобається x 12
  12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А мені здається що ті песики більшими не ростуть!

13. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а я в метро минулого тижня бачила собаку своєї мрії - ірландський вовкодав. найбільший пес у світі:) такий кудлатий і милий. у мене було дві собаки. дуже їх бракує.
    от такий він, цей пес

не маленький собаця, правда?:)

• Подобається Подобається x 17
  14. Текіла

Текіла Member

дуже Вам співчуваю.
    Сподіваюсь Ваш песик швидко одужає, і буде бігати веселий і здоровий)

Додано через 58 секунд

красота!!!!
    дуже гарний пес!

Додано через 2 хвилини
    Ось це мій котик ле Мон)

Додано через 3 хвилини
    А це моя киця - Доця))))
    Вона залишилась жити у мами, після того як я вийшла заміж і ми з чоловіком переїхали в окрему квартиру.

• Подобається Подобається x 14
  15. маюнка

от і я так кажу. вперше побачила цю породу на картинці. пам"ятаю, мені однокласник на 11 років подарував щось типу енциклопедії про собак. я як побачила - так і вирішила. житиму окремо - одразу собі такого друга заведу.
    а взагалі у мене виплекана симпатія до спаніелів: був у мене російський і англійський.
    а така-от морська свинка прожила в мене 6 років. та я про те вже писала якось в цій темі. лиш додаю фото:)

• Подобається Подобається x 15
  16. a.ilchenko

a.ilchenko Well-Known Member

Кішка. На ймення Шнуропара (ну на телефонних коммутаторах такі є шнури... )
    Їй вже 6 років, відзначилась тим, що в віці 3 місяців відгризла комп'ютерну мишку :)
    Фото під рукою нема

• Подобається Подобається x 6
  17. Liliya

Liliya Well-Known Member

очі сумні, а розмір справді вражає

18. маюнка

то просто таке фото:)
    собака дуже життєрадісний і рухливий. у цієї породи свій сайт є, отам вже можна намилуватися ними і почитатаи цікаву інформацію

19. марта

марта Well-Known Member

Допоможіть пристроїти кицю:
    Кицька домашня, здорова, кличка Ліза, вік 3 роки.

• Подобається Подобається x 10
  20. Liliya

Liliya Well-Known Member

Британский или российский голубой? Они все похожи между собой.
    У меня когда-то такая была...

а де твій аватар? :)