Відповідь: Наші меньші друзі. оце таке чудо ми придбали додому Переглянути вкладення 846 Дуже здружився з донечкою, любить бавитись її іграшками та спати в її дитячій колясочці Переглянути вкладення 847 дуже грайливий, стрибучий котик Переглянути вкладення 845 і взагалі красунчик Переглянути вкладення 844
Відповідь: Наші меньші друзі. Миху, чудовий пес! Пам"ятаю Ваше оголошення"Візьму або купллю цуценя колі, пацанчика". Я його навіть продублював на київському "форумі порятунку тварин", який проводить акції "Знайди собі друга".
Відповідь: Наші меньші друзі. Додано через 2 хвилини Знаєте, ніколи я не підозрював, що саме цей пес мені стільки задоволення. А саме моя дочка настояла на цьому Колі.
Відповідь: Наші меньші друзі. Це американський керл. Ця порода - просто знахідка для сім"ї з дітьми! Грайливий, веселий, любить дітей, не дряпається, не кусається Просто лапочка І ще один дуже важливий плюс - зовсім не линяє! В нього дуже шовковиста шерсть, тому достатньо раз в 3-4 дні вичесати - і вдома ні шерстинки :y:
Відповідь: Наші меньші друзі. а це мій песик Джим (двор-тер"єр ) Переглянути вкладення 849 Він зараз живе в моєї мами, бо звик вже там жити
Відповідь: Наші меньші друзі. Миху, а знімку песика у “фас” можна ? І як його звуть ? Мої колишні сусіди-музиканти завели багато років тому блакитного песика – колі (брат-дипломат привіз із Чехії. Перший такий у Києві був!). Треба було назвати на “Р”. Назвали Рінго (нажаль, прожив недовго), другий – Радамес. Господарі були у шоці, коли маленький Радамес побіг на моє “кіс-кіс”. І вдруге впали у шок, коли їхня дочка (відмінниця музичної школи та французької мовної школи) подала документи на ветеринарний факультет !
Відповідь: Наші меньші друзі. Це не мій котяра. Але дуже схожий був у мене в дитинстві. На початку гілки я про нього писав. А зараз - мармуровий курцхар. "Фішки" його забарвлення (спіралі та "метелик") важко вхопити - тільки коли бігає (вночі). А коли спить (вдень) - дуже схожий на дворового смугастого.
Відповідь: Наші меньші друзі. і мисливська порода котів Німецьке слово курцхаар перекладається як "короткошерстний". Мій повністю може бути описаний як "Марбл таббі курцхаар".
Відповідь: Наші меньші друзі. тепер зрозуміла то з таким котярою можна на полювання їздити тільки от питання - кого чи що вполюєте - мишей чи дівчат?
Відповідь: Наші меньші друзі. Мишей він ловить, покатає в зубах, пограє в хокей і відпустить. А з дівчатами по-різному буває ========================== А чи знають новоприбулі форумляни-любителі тварин, що українські коти - найбільш привілейовані в усьому світі ? Не вірите ? http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=82183&postcount=14
Відповідь: Наші меньші друзі. Наверное, для вашей собаки это ПЕРВЫЙ снег? Своего Дюка я брал в июне 3-х месячным. К перврму снегу он был уже почти первоклашкой. До сих пор помню ЭТОТ ЩЕНЯЧИЙ ВОСТОРГ! ОН искренне радовался.... Додано через 2 хвилини Слушайте, Борис, давайте ТОГДА уж лучше про Пересвета......:cowboy:
Відповідь: Наші меньші друзі. А він - Ваш менший друг ? Я знав коня з таким іменем. Кінь наче БІЛЬШИЙ друг ?