Відповідь: Наші меньші друзі. Аналогічно - у 1989 р. взяли маленького напів-норвежця, рудого з білим. Дружина вважала, що нижній бік його хвоста має бути білим (як живіт) і все поривалася "випрати хвіст". Я заперечив: кіт весь час вилизувався, а хвіст залишався жовтуватим. Потрясний був звір: міг взимку комфортно переночувати на дереві, їв синиць. Тоді вже в Києві було 2 котячих клуби - Пан Коцький та Фауна. Жіночки звідти все просилися до нас на злучку (уточню - їхніх кішок). Дарма що кіт був безпаспортний. Я відповідав - він кішку не пустить до хати. Побачення можливе лише у підвалі (так, так, і блощиці будуть) - але результат гарантую !
Відповідь: Наші меньші друзі. Пані Flamingo, здається дуже схожий на Вашого, правда? Це кіт моєї тітки.
Відповідь: Наші меньші друзі. Так, дуже подібний, як його брат :radist: У мого, правда, носик не такий приплюснутий. Але колір - такий самий! І напевно характер - такий самий "панський" :bazar: До речі, домовилась за його стрижку, виявляється, котів стрижуть майже у кожному ветеринарному кабінеті. Дякую ще раз, ZOOM! Але перед тим треба його покупати - знову добровольців на підмогу кликати треба, бо сама не впораюсь.
Відповідь: Наші меньші друзі. Можете поділитись даними,де то є і кіко то коштує? Додано через 5 хвилин Моя навпаки не дає себе покупати ,якщо в ванній ще хтось крім мене є,зразу на публіку грає,виривається,кричить,царапається.А як я сама її купаю,то тільки дивиться на мене обіжено і може пару раз попробувати з ванни вискочити,але коли бачить,що не вийде,то терпить.Головне на них не кричати коли купаєте,бо вони ітак,як діти,перелякані,думають що ви їх топити збираєтесь...Я в такому випадку завжди намагаюсь їй щось ніжне балакати,головне щоб тон був заспокійливим і приємним,і ніякого кіпішу,сміху,приколювань,то все їх лякає.В той момент вони відчувають себе беззахисними перед тою великою істотою,яка "хоче їх втопити" ...
Відповідь: Наші меньші друзі. Я звернулась у ветеринарний кабінет, що на Пильникарській 8а - це біля Добробуту - це найближчий до нашого дому ветеринар. Стрижка котика коштує у них 70 грн, а якщо потрібно заспокоїти, то транквілізатор ще 10 грн. Сподіваюсь, до того не дійде... Вистригають вони все крім голови, лапок і хвостика (за бажанням), - роблять лева, чи то пуделя. Але кажуть, що відросте шерсть за 2-3 місяці і рівномірно, вони мають там спеціальні насадки для стрижки шерсті. Цілком згодна, що це для кота великий стрес. Але для мого Мікі потрібний загін людей, які би його заспокоювали, і головне, тримали щоб не вирвався. Бо якщо буду одна купати, то він на мені місця живого не залишить. Хіба що скафандр одягнути, але тоді він мене не впізнає, і ще більше боятиметься..
Відповідь: Наші меньші друзі. Коти трохи спокійніше переносять купання, коли нема "рівня води" під ногами (ванна, миска). Краще поставте кота на трапик або табурет і мийте душем. Тоді це не асоціюється з "потопленням". Головне, не налити води у вуха.
Відповідь: Наші меньші друзі. О! Це м'яко сказано... Додано через 7 хвилин О! Це м'яко кажучи... Додано через 5 годин 13 хвилин Чи у мене в очах двоїться після важкого робочого дня, чи з моїм дописом щось не так? Шановні модератори, відредагуєте, а?
Відповідь: Наші меньші друзі. Скажіть де можна продавати собак таких пород(цуценята):чау чау, скотч-тер*єр, среднеазіатська вівчарка, мопс, пудель у Львові, на що є попит? коли і де можна продавати? Чекаю з нетерпінням ваших варіантів, оскільки для мене це дуже важлива інформація. Наперед дякую! Якщо є варіанти пишіть на ICQ:440-785-198 або дзвоніть 80977005106
Відповідь: Наші меньші друзі. Мiй чоловiк теж клолись пильнував котiв своєї кузинки. Двоє сiамцiв вiн i вона. Каже, удень вони ховались попiд лiжком, за диванами i в шафах, а в ночi лазили по всiй хатi i нявчали "Ноууу Ноуууу Ноууу" Вiн їх потримав два днi i вiддав назад кузинцi (бо то була пробна пробiжка перед 2-ма недiлями нянькування) Я мала котiв на дачi, вони лазили хто зна де цiлий день, але на вечiр їсти i спати приходили додому. Чорна, Кама, була найлiпша кицька що я колись знала. I любила на колiнах полежати, i котенят гарнюських рожала, i могла зловити будь-кого! Справжня пантера. Потiм щось з нею сталось, якось вона захворiла, шкiра стала облазити, ми i сусiдка її лiкували, але нiчого не помогло. Вона пiшла одного дня до сусiдки на дачу i там померла
Відповідь: Наші меньші друзі. А я все більше дурію від коней Це мій найулюбленіший кінь - Драгун: А це - молодий 3-річний Орловський рисак - Лукомор:
Відповідь: Наші меньші друзі. А в нас був папуга,котрий вживав алкоголь.Особливо любив горілку.Як гості зберуться в хаті, він швиденько по столу пробіжиться,в чарки позаглядає,салатиком закусить потім летить до себе в клітку, сяде на жордочку та співає собі під ніс,поки не засне Ще він дуже жіночу стать не любив.Скількі папужок йому не купляли,так він дітей і не завів.Отакий був-холостяк та алкоголік .Карлушкою звали.
Відповідь: Наші меньші друзі. А, в мого папуги Омлета, нездоровий потяг до домашніх тапочок. :D Коли приходжу додому постійно з них вигрібаю цілу купу корму, куски моркви і інший нехитрий "скарб". Не можу зрозуміти, чи то він запаси робить, чи намагається їх нагодувати. А, ще любить провіряти, що я принесла з магазину.Поки не зробить повну ревізію в пакетах, доти з них не вилазить.:p Веселко, ви щаслива людина!!! Я також ду-у-у-у-уже коней люблю!!!!!!!:radist: :radist: :radist:
Відповідь: Наші меньші друзі. Я про коней мріяла з дитинства і нарешті цим літом вдалося мою мрію втілити в життя - тепер без спілкування з ними не можу. Хоча коні - дороге задоволення і доводиться від чогось відмовлятися на їхню користь, воно того варте. До того ж, я вже й не знаю, що мені більше подобається - їздити верхи чи допомагати працівникам клубу доглядати за цими шибениками Так приємно, коли тобі довіряють когось із цих дивовижних створінь - погуляти, підгодувати або просто завести в конюшню та розсідлати, почистити... Буває, гуляєш з конем, він чогось лякається, а ти починаєш з ним розмовляти, гладити, заспокоювати... Він зазирне тобі в очі, ніби перепитує: "Ти мене захистиш? Правда все гаразд?" - Так зворушливо, коли така велика тваринка почувається беззахисною і шукає підтримки у тебе (коли ти в важиш в 10 разів менше )...В такі моменти підходиш до нього, обнімаєш за шию і так приємно, що словами не передати! Додано через 4 хвилини Звичайно, це не з усіма так - у кожного коня свій характер і є такі забіяки, що тільки б кусалися і кусалися, але з ними теж цікаво, головне - весело :D :D :D Додано через 9 хвилин А це наша "найбільша" конячка - Шотлендська поні - Ласка, а в її мами скоро має народитися маленький пончик
Відповідь: Наші меньші друзі. Гарненьке. Таких в новорічні дні по площі водять. Так хочеться обійняти його, задушити в пориві "обожания" ... :radist: :radist: :radist:
Відповідь: Наші меньші друзі. А знаєте, яке воно пухнасте? - Ну точно як плюшеве ведмежатко!!! Не поні, а іграшка!!! От я і не дочекаюся, коли малятко з'явиться, яке воно буде? У них шерсть трохи довша і м'якіша за великих коней. А взагалі, поні вважається будь-який кінь, нижчий за 150 см.