Супер))Так сидиш на кухні за чашечкою чаю і згадуєш де побував,зразу можна планувати наступні поїздки,там де ще не були.
Ми теж постійно збираєио магнітики з місць де бували та ще любимо придбати якийсь сувенір що притаманий даному місцю!
О теж колись багато шпаргалок писали, але колись не було такого прямого доступу до інтернету хіба що через компютер, а тепер смартфони, планшети, та навіть браслети на руку є. Є з чого вибирати щоб не заморочуватися на шпаргалках!
колекціоную керамічних котів дивного вигляду та форми, ну и манекі неко... мене в же впізнають у сувенірній крамниці у яку я часто заходжу у пошуках нового керамічного кота.
А моя подруга колекціонує чайні ложечки з надписами різних країн.Доречі дуже класно в таких пластикових коробочках.То має вже десь 10 шт.
Зі школи збираю монети. Моя колекція: монети України, Польщі, Австрії, Росії... та багатьох інших. Зараз у колекції більш як 1700 монет - здебільшого проста іноземна "ходячка". А все починалося ось із цього (подарунок батька):
у мене поповнення - подружка подарувала янгелочка. До речі у кого багато дорогих речей страховка Дім та все, що в нім, можно страхувати не тільки сам дім _ Можна застрахувати все разом – будинок/квартиру, ремонт, предмети інтер'єру, меблі, побутову техніку, оргтехніку, спортивне й туристичне устаткування, інструменти, готівку та коштовності - або окремо
Я теж збираю, перейдіть на гілку "монети і нумізматика" цього форуму, поспілкуємось http://forum.lvivport.com/threads/moneti-i-numizmatika.107766/
Привіт всім, дуже люблю колекціонувати різні дрібнички)) Завжди хотіла побачити колекції інших людей, поділитися досвідом) Скидайте фото ваших колекцій. Дуже цікаво!
Та різні, переважно ті які символізують країну, або регіон там де були на відпочинку чи просто подорожували)