Магніти та свічки, люблю вогонь живий - багаття, камін свічки це дуже дивне, чудове,чарівне. Ми свічку нашу запалили, Свічу Кохання і Добра! Хай Доля буде в нас щаслива, ПРозора й чиста як вода! Ми пронесем свічу Любові ПО стежці віри і буття, НЕ Відірвем свої долоні, Разом спочатку й до кінця! Хай бачать люди,що горить Новонароджене світило, У когось вогник мирно спить, А наш здійняв могутні Крила!(Sukhovilova)Сподобався вірш на Сайті Клуб Поезіі. Але це й небезпека говорить другий сайт ...Ліс горить, сухе гілля, -Ой, рятуйте,...Так що треба своє хоббі не тільки любити та ще й захищати - ДІм і все, що в НІМ!
недавно почитала - мужчина собирает старые бутылки пузырьки. Мне вот с духов жалко выкидывать бытылочки
А я колекціоную декоративні перчики чілі, та фіалки Ось така краса у мене росте ---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ---------- ---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ---------- Це тільки маленька частина тої краси
Дякую, так чорні це також перчики! (маю насінини) Є ще ось такі : А взагалі вся колекція складаєтся з більш ніж 50 срортів) ---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:51 ---------- ---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ---------- ---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ---------- Ось так зараз росте молоде поколіня .
Собираю наклейки от жвачек если у кого то есть и не жалко отдать/продать пишите буду очень благодарен!
а я збираю музичні диски. цікавлюся і мп3 зі сканами, якщо мова йде про американську гаражну музику 60-х
Монети сучасні російські, проїздні квітки для метро, деякі історічні книги, деякі особисті речі і сімейні об’єкти.