Нагадало анекдот про українця, його сусіда і золоту рибку. Щодо ситуації з російським кіно - вонап набагато краща, ніж у нас. Там відновлюється потужна кіноіндустрія. Клепаються досить-таки професійно телесеріали і пр. бойовики, не зугірші, ніж те американське сміття (хоча із не з останніми акторами) що попадає на наші екрани. Актори теж фахові. Кіно має державну підтримку (вчення Лєніна вічно живе). Зявиться кілька талановитих режисерів-і кіно Росії знову зазвучить. А що ми маємо. Кілька молодих режисерів - рік два, і усі вони будуть в Росії або ще деінде. І ніякий патріотизм їх не утримає в Україні. Митець повинен творити, в противному він дискваліфіковється. А для цього потрібне бабло.
Егеж 1 сезон прибл. 80 серій здебільшого десь за місяць часу, я таки дійсно вражаюсь темпами їхньої "якісної, прфесійної" зйомки. Бойовики з одним і тим самим сюжетом про "плохих-хорошых парней з Питера или Москвы" сумнівної якості. Колись кіно в було в них файне і хороші актори були , але зараз ніц, лише одна брудна пляма
На даний час по 1 ОРТ демонструється багатосерійний фільм "Адмірал". Тупішої провокації проти України я ще не бачив. Дивлячись цей фільм, складається враження. що більшовики - це в основному українці. Згоден з тим, що українські полки були перейшли на сторону більшовиків, але навіщо в кожному сюжеті, де безпощадно вбивають колчаківців, всі більшовики розмовляють українською мовою. Навіть через те, що 3 український полк перейшов на сторону більшовиків, російська армія на чолі з Колчаком змушена була передисловковуватись в Іркутськ. Скоро може дійти й до того, що Лєнін буде розмовляти українською... Встид та позор дешевій російській пропаганді!
- не такой уж дешевой. - чтоб знали империялисты, Эмские указы и Валуевские циркуляры клепавшие, от чьей руки в ад отправляются, не?
Мені дуже не сподобався фільм "Код Апокаліпсиса" з Анастасією Заворотнюк у головній ролі! Няня Віка не виконала свого акторського завдання взагалі, її гра була жахливою! А також не сподобалися фільми "Іронія долі: продовження", "Лопухи: епізод перший від КВН", "Повернення мушкетерів" - краще зробити вигляд, що взагалі їх не дивилась... Останній фільм, який мене розчарував - "Безславні покидьки" Квентіна Тарантіно...Просто від такого режисера сподівалася чогось кращого і вартіснішого... А також "Вантаж 200"...Колись так подобалася пісенька "В краю магнолий", а тепер асоціація з цим фільмом...Ще й фраза: "Жених приехал!"...бр...
Аналогічно! Режисеру - велике "ФУ"! Найлегше показати жахливі речі - жахливо! Дивилась цей фільм і говорила: "Не вірю!!!" Ні акторам, ні режисеру, просто не вірю їм всім! буе!
А я ходила на цей фільм у кінотеатр - дарма викинуті гроші і час! А так рекламували! Краще б пішла на "Катинь"!
Я від цього фільму не в захваті, але і найгіршим його не назву! Гра акторів мене дуже порадувала! Я про Крістофа Вальца, Тіля Швайгера, Мелані Лоран, Дайан Крюгер.... Та і від всіх чую: "Від Тарантіно чекала значно кращого"... То доходжу до висновку, що якби це зняв не Тарантіно, а якийсь ноунейм, то його б сприйняли по-іншому і він би сподобався значно більшій кількості глядачів, так? Адже сам сюжет мені, наприклад, дуже сподобався!!! І ну і що, що Тарантіно? Єдиний фільм Тарантіно, від якого я в дикому захваті - це "Криминальное чтиво".. А все решту - нічим не краще за "Безславних виродків"
Я вже давно переглядаю фільми за улюбленими режисерами, або за рейтингом imbd, тому і чекала чогось кращого. І взагалі, це моя особиста думка, не бачу сенсу на цьому зупинятися.
Вперше стикаюсь з тим, щоб шанувальникам Тарантіно не сподобався цей фільм... Зазвичай при обговоренні Покидьків стикалась з тим, з чим завжди, коли стосується фільмів Тарантіно. Хто його не сприймає, тому і не сподобався... На мою думку, у Покидьках все дуже по Тарантіно: гумор, цинізм, оригінальність. Особисто мої очікування всі виправдались. ІМХО взагалі кращий фільм року.
Всі бойовики і сучасні фільми жахів,,,,,,,,,,,,,,,,,самі-самі гірші,руйнують мораль ,і нічого не навчають.
Тоді цитувати треба було не мене :D Бо власне я не шанувальниця Тарантіно, а Покидьки мені сподобались (як я казала - не в шаленому захваті від фільму, але загалом сподобався) - сподобався сюжет, сподобалась гра акторів! Фільм взагалі варто подивитись. Вже сподобається чи ні - діло таке, але переглянути треба! Але ще до цитованого допису додам: в мене знайомий один - був фанатом Тарантіно до цього фільму. Його реакція на фільм була така: "Если честно, это худший фильм Тарантино, он меня разочеровал, еврей паганый, сволочь бездарная. козел!" Я була шокована такою рецензією, готувалась до найгіршого, навіть не знала чи дивитись той фільм взагалі, але все ж цікавість перемогла
Я так розумію, тут щось особисте зачепило. Просто не треба забувати, що Тарантіно - то сарказм і іронія, відповідно і сприймати потрібно. Як на мене, Покидьки кращий фільм Тарантіно після Кримінального чтива.
Тарантіно після КЧ (найкращий його фільм як на мою думку) перейшов на самоплагіат. "Покидьки" вартує переглянути але найцікавіше це слухати та читати враження тих хто його подивився. Як фанатів так і тих глядачів хто вперше ознайомився з його доробком. Буває такого нафантазують. Дехто проводить паралелі навіть з Червоним Каптуриком та ще бозна_з_чим Особливо кумедна ситуація це відношення Тарантіно до євреїв у цьому фільмі. Одні кажуть що він з них(євреїв) поглумився інші що навпаки. Обидва табори приблизно однакової чисельності . Квентін певно на щось таке і розраховував. Натягнути до фільму відомі усім кліше-догми та перевернути усе догори-дригом заправляючи дійство дурнуватим сценарієм та нагодувати усім цим вдячного фаната. Декому це стало поперек горла
Ну Ви називаєте то так, а я називаю то тарантіновщиною і того від його фільмів і чекаю. Я просто не розумію, а чого чекали від фільму Тарантіно? По - моєму, все логічно.
Угу. Так як і кустурівщина. Декорації не змінються. Кіношний франчайзинг. Ну ще таких пару "покидьків" і другого (не про сиквел мова звісно ж) "КЧ" чекати не варто.
"Чєлавєк с ружьом" памятаю в школі на уроці історії дивилися цей фільм. А фраза- "Таваріщі, я Лєніна відєл!" стала анікдотом.