Найгірші фільми

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем lotr_an, 9 січ 2008.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

когда смотрел старую - французскую вроде, чуть не порвался, а халивуд есть халивуд ....

2. Geograf

Geograf Меломан

Весь сучасний російський кінематограф, хоч його й цим словом якось соромно називати

• Подобається Подобається x 6
  3. artobstrel

уважаемый - Вы что росияфоб? не в обиду будет сказано, Украинского кинематографа вообще нет, а вы такие акценты на российском ...

посмотрел "каникулы строго режима" - если чесно мне понравились только титры в начале фильма красиво сделано а все остальное - как на меня - фигня

4. mademan

mademan Old School Gamer

Да, титры крсивые) И больше ничего ... Хотя нет, саундтрек тоже гут)
    Старое хорошее кино.. за союза вот снимали, а шас действительно нету что посмотреть.

• Подобається Подобається x 1
  5. Редко смотрю фильмы мало о них зная (т.к. чаще всего - на DVD после выхода лицензионных), так что совсем плохие редко попадаются. За последнее время запомнилось из наихудшего - "Мужской сезон" и "1612". Первый захотелось прямо в коробке запихать тому режиссёру-клипмейкеру в ..., чтобы больше никогда фильмы не снимал "нарезкой", а от второго челюсть чуть не вывихнул (зевотой) - и это со второй попытки. С первой - уснул через 20 минут :)

• Подобається Подобається x 2
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Хм.
    Прикольненько.
    Несколько подходов к просмотру фильма....
    Хотя, смотря какой временной промежуток.
    Вот, помню, "Сталкера" в 19 лет не осилил.
    А чуть позднее, да и сейчас - могу смотреть раз по надцать.
    Или "Кин дза дза" - тоже не с первого раза дошло.

• Подобається Подобається x 3
  7. - а как же! Изделия агитпропа надо смотреть хотя бы потому, что сейчас это редкость - чтоб заказуха от начала до конца, к дате и без сомнений. Заявленная "1612" тема мне интересна, как и всё связанное с историей, но сценарий дали писать каким-то недоделкам... даже "спустя рукава" и "к сроку" у уважающих себя кинематографистов не должно было получиться такого... ...
    С тех пор ещё один художественный фильм сняли явно по заказу, но тот уже получше вышел.

8. artobstrel

когда в кинотеатрах премьеру смотрел вообще плевался, а потом понял что фильм как минимум величайший, одна фраза "Существование общества без цветовой дифференциации лишено смыла " просто выше всяких похвал ....

• Подобається Подобається x 3
  9. Geograf

Geograf Меломан

Там вказано сучасний російський кінематограф, серед старих радянських фільмів є багато хороших речей.
    Український кінематограф, кажете, гм..., як би пошукали то знайшли б багато цікавого

10. Liliya

Liliya Well-Known Member

100% правда, я була просто в шоці від кінця

11. budiak

budiak Well-Known Member

А "Остров",а "Своі" як на мене це взагалі шедеври. Також "В августє 44", та перша частина "Дівєрсант" досить пристойні кіна, також "Гібєль Імпєріі". Там де нема дебілуватої пафосності нічогенько виходить.
    Та навіть шукати не тре "Пропала грамота", "За двома зайцями","Cон","Білий птах з чорною ознакою", "Карпатське золото". Це перше шо пригадалося.

12. Окультист

Окультист Well-Known Member

Найгіршим з усього, що я дивився, є фільм "300 спартанців". Там хіба поржати було з чого:))) А "Вантаж 200", то взагалі - без коментарів. Після таких фільмів ще дивуються, чому в країні росте число суїцидів. Складається таке враження, що фільм знімала не зовсім адекватна людина, м'яко кажучи.

13. Geograf

Geograf Меломан

Щось мені з того нічого не йде, сам не знаю чого :pardon:, та й взагалі полюбляю переглядати старіші фільми

14. Gron

Gron тафгай

Кращий з російських фільмів, за останні роки, чомусь згадався "Путешествие с домашними животными"

15. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Найгірший фільм-''The Hours'' (Часи) з Ніколь Кідман, Меріл Стріп і Джуліаною Мур. Трейлер інтригуючий, як і перші 10 хвилин цього кіна-віддаю належне сценарію, розкриття сюжетної лінії в 3 часових просторах (в одному письменниця Вірджинія Вулф пише роман, в 2 - той же роман читає інша героїня, а в третьому змальовуються події, описані у книжці). Та все зводиться до банального...Після перегляду-повне розчарування... Хоча Оскар Ніколь Кідман заслужила.

16. iso

iso Well-Known Member

Так то ж совкове кіно. І не накраще... А мова йшла про сучасне?:dntknw:

17. Geograf

Geograf Меломан

Є фільми в основному зняті ще у 90-х роках
    З новіших "Подорожні", "Проти сонця", "Тато", "Мамай", "Штольня" (перші 3 представлені до нагород на кінофестивалях)
    Можна взяти 2008 рік в рамках Каннського кінофестивалю було проведено широку програму заходів, яка включала Кінопокази повнометражних фільмів:
    - «Кастинг» Олександра Шапіро
    - «Ілюзія страху» Олександра Кірієнка
    - «Сафо» Роберта Кромбі
    - «Богдан Зиновій Хмельницький» Миколи Мащенка
    - «Прикольна казка» Романа Ширмана
    - «Владика Андрей» Олеся Янчука
    Щоденні заходи-презентації присвячені, зокрема:
    - Київському МКФ «Молодість»
    - Ювілею Кіностудії імені Довженка
    - Одеській кіностудії
    - Ялта Фільм
    А також новим кінопроектам:
    - «Пригоди бравого вояка Швейка» Рината Газізова
    - «Дау» Іллі Хржановського
    - «Микита Кожум’яка» Михайла Кострова
    - «Дом с башенкой» Єви Нейман
    - «Тринадцять місяців» Іллі Ноябрьова

Із серіалів наприклад "Леся + Рома", можливо попсуватий, проте "Кадєтів і Букіних" за якістю залишає далеко позаду.
    Багато фільмів на історичну тематику (художніх і документалок), більшість яких досить хорошої якості.
    А ще в Україні знімають файні мультфільми
    Український кінематограф випускає значно якіснішу продукцію ніж російський(де до речі так не люблять Голівуд через те що він випускає дорожчі і якісніші фільми)

18. iso

iso Well-Known Member

Про кінопроекти говорити ранувато-поживем...
    А з названих - перші дві короткометражки серйозні роботи.
    Штольня і Шептицький - вони дуже пасують саме до цієї теми.
    Сафо-якщо б поміняти співвідношення між еротикою і заумними бесідами в користь першої - би був нормальний розважальний фільм.
    Решта не дивився - не буду говорити. Правда від Шапіро нічого мудрого не чекаю. Так само як і від Мащенка- свої найкращі речі він вже створив - це моя думка.
    Ну а про Лесю+... я у серйозному товаристві не наважився б навіть заговорити:)
    Все зроблено в кращих традиціях соц.реалізму. А титул найгірший фільм усіх часів і народів і б присвоїв Роксолані.

19. Geograf

Geograf Меломан

Як на мене ситуація порівняно із східним сусідом в нас краща, ну принаймі нема таких дибілуватих сюжетів. На рахунок історичних, напр. художні - "Атентат", "Залізна сотня" досить хороші, або ж документальний "Собор на крові".
    На мою скромну думку наше кіно ще не зовсім в помийній ямі
    А я вагаюсь кому цей титул вліпити, серед номінантів "Ракєткі", "Кадєтство-драндулєтство", "Дурдом-2", "нє родісь ґодзілой":)

20. Полковник

Полковник миється в бані

Вот, бедолага.
    Смотрит и плюётся.
    Плюётся, но ВСЁ РАВНО смотрит.

а де твій аватар? :)