Пів вихідного підганяли, щоб всією сімєю увечері подивитися фільм. Перед тим пішов в прокат, попросив фільм з нагородами. Запропонували «Трафік» 2004р. з чотирма!!! Оскарами. Непорозуміння. Якщо в сімї нема проблем з наркоманією не дивіться цього фільму.
Не люблю современные французские фильмы: "Такси", "Миллион лет до нашей эры" и т.д. Вообще всё французское недолюбливаю... не знаю почему.
А я как раз французкие комедии люблю, а остальные европейские не могу смотреть. Еще не люблю японские.
Імхо краще б "Мамма Міа" переглянули. Я ржав, хоч то і мюзикл. Підтанцовка/підспівка на оскара тягнуть
Чи не найбільшу огиду в мене викликали фільми, які я сам ніколи на став би дивитися. 1 - "Дев"ята рота" 2 - не пам"яаю назву; моряки (рос) в аварійній субмарині весь час матюгаються і лупцюють один одного. Вимушено дивився й слухав в гостях за столом.
На мою думку, більшість того що зараз випускають, можна віднеснти до "найгіршого". Це і невдалі спроби російського кінематографу стати на ноги, і пусті, нудні і перенасичені спецефектами американські бойовики, триллери та жахи. Що вже говорити про їхні комедії...(((
"Код Да Вінчі" - три рази намагалась подивитись і щоразу засипала на перших 15-ти хвилинах перегляду... і не тільки я. "П*ятниця 13" - брєд, маразм і ніякого сюжету. "Кредо" - взагалі не зрозуміла суті фільму... може ще раз спробувати подивитись?! "Синє, глибоке море" - не розумію чому його віднесли до фільму жахів... І взагалі нема на що дивитись в тому фільмі...
"Груз 200" - чергова російська "чорнуха", яка не несе в собі нічого крім безглуздого негативу... такі фільми аж злять просто... нафіга нагнітати страсті з приводу тої всієї "гнилі"? П.С. ...я не фанат "рожевих окулярів" і обов"язкових "хепіендів", але цей фільм просто "вопиюще" нехороший...