Можуть вимагати документів на підтвердження мети поїздки Так і я про те, що вас в інший пас не скеровують. Просто як в межах одного пасу є кілька рядів, то поляк вам покаже, в якому ряді їхати. Але пас буде той самий.
Бамбук, я вас прошу, не давайте неповноі (як з житлом) або взагалі неправдивоі інформаціі (з нормою у 300 євро чи з в*іздом у Польщу). Після того, як польський прикордонник на в*ізді направив вас на пас СД, європас чи всі паспорти, ви вже не переіжджаєте у ніякий зелений пас, ви просто ідете прямо до митника. Не ділиться кожний пас (СД, європас чи всі паспорти) на червоний і зелений. До вашого відома, додатково перевірити вас можуть вже на самому виізді з митниці на польську територію і навіть на дорозі у самій Польщі. На предмет візового режиму або контрабанди цигарок чи алкоголю. До Миха відносно цільового використання візи. Я б не шукав цю інформацію на подібних форумах (через високу імовірність помилки), а виключно в офіційних джерелах. Наприклад, у польському консуляті. Можна спробувати отримати офіційну письмову відповідь і мати зі собою під час поіздки копію на всякий випадок. З досвіду знайомих і свого власного. Має значення перший в*ізд, зробити це потрібно у краіну шенгенськоі зони, яка видала візу. Вже потім можна іхати і в інші краіни шенгену. Так робив я і так робили знайомі, які для активаціі візи перший раз поіхали у Польщу у неділю вранці просто випити кави. А потім спокійно полетіли в іншу краіну шенгену. Але знов же таки, користуйтесь виключно офіційними джерелами, індивідуальний досвід інших людей за основу не беріть. До кінця так і невідомо, чому затримували наших громадян у минулому році у Австріі і Німеччині. Чи тільки через нецільове використання візи чи з якихось інших причин. Готуйтесь до більш жорсткого відношення до нас зі сторони європейських установ. Один європарламентар сказав приблизно так - а що ж це за люди, які обирають таку владу?
Ввозити в Україну можна товару до 500 євро, але якщо то продукти, то дуже дивитись не будуть. На одягу бажано зняти цінники, якщо багато. Основне - не брати великі кількості однотипного товару.
Ну Бамбук не поляк. Бамбук має наувазі що наприклад, в одному пасі, наприклад зеленому, може бути пару рядів.
Перед тим, як когось повчати і виправляти, спочатку уважно почитайте його слова. Я ніде такої пурги, яку ви мені приписуєте, не казав. Це ви розповідали повну нісенітницю про те, що пас вказує митник чи прикордонник.
Жахлива. Тільки в Хирові підрихтували кілометри зо три, а від Хирова до Смільниці і частково між Самбором і Хировом такий же жах.
Привіт! Що зараз на кордоні? Коли у прикордонників ранкова перезмінка та коли зранку краще на кордон приїхати? Не хочеться зайвий час кукувати на кордоні. Цікавлять пункти перетину "Корчова-Краківець" та «Шегині-Медика».
о 8 перезмінка і зрання, і ввечері. приїжджайте о 5 ранку, проїдете з вітерцем... правда, це відносно. ті кордони цілодобово навантажені...
Залежно які і скільки. Швагро привіз собі кілька туй, то без проблем. На пішому "човники" вазонки по одному носять регулярно. Там від виду і кількості залежить, як я зрозумів.
Всім привіт. А підкажіть, будь-ласка, які умови проходження митного контролю з візою на закупу в аеропорту. Я маю на увазі чи просять резервацію готелю чи ще щось?
А чи може хтось детальніше розповісти про "поглиблений" огляд авто? Я чув, що митники абияк розбирають авто, а власник потім САМ ПОВИНЕН ЙОГО ЗБИРАТИ!!! Невже це правда? Чи є можливість уникнути цієї процедури? Що потягне за собою подібна відмова?