Мультики

Тема у розділі 'Мультики', створена користувачем Скорпіоля, 14 лют 2008.

1. Радість

Радість Well-Known Member

Minuscule- один з найулюбленіших моїх мультиків!

2. yasondinalt

yasondinalt New Member

3. КОЛЯ З ВАМИ

КОЛЯ З ВАМИ миється в бані

Я надзвичайно сильно люблю мультики особливо: мішкі гамі, том і джері, шрек, про скруджа макдака, та багато інших але Натка з рогатки їх не любить...

4. Bogun

Bogun Well-Known Member

Як песик і котик підлогу мили :).

• Подобається Подобається x 3
  5. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Коля, ти вже з тими мультиками мені надоїв!(не ображайся!):tongue: Я не думаю, що є ще хтось з форумлян, що з ранку до ночі "мішки гаммі" дивлаться...:))) Та ше й в Вашому віці, Микола Миколайович... то врєдно!!!:tongue::tongue::tongue:

• Подобається Подобається x 2
  6. :cry:Дорога незнайомко!!! Є дуже-дуже-дуже багато людей хто поважає,любить,цінує,обожнює мультики:)

• Подобається Подобається x 5
  7. Alla

Alla Well-Known Member

в мене теж є улуюлені мультики - Сучасне Рокове життя, Огі і Кукарачу, Кав енд Чікен ,я їх можу дивитись безкінечно)):preved::preved::preved:

8. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

:)))Минулого літа дивилась "Завойовник Зім" і "Бетмен" по новому... І ше по тарілці дешо, поки моя шиншилка не погризла кабель....

9. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

На днях цей мультик по телебаченню дивилась. Дуже його люблю. А ще йшов дуже гарний мультик, назви не знаю, як від бабусі тісто втекло, бродило по лісі, наїлося ягід, а потім лягло спочити на пеньочку, і сонечко його припекло, і вийшов коровай з ягодами, бабуся, коли знайшла його, то пороздавала усім звіряткам, а вони їй за це понаносили лісових дарів - ягід, горішків, букет квітів, і бабуся мала чим частувати своїх подруг - інших бабусь, які у гості прийшли. Я цей мультик бачила ще в дитинстві і вже забула, аж ото на свята показували, то й пригадала..

Останнє редагування: 20 січ 2009
    • Подобається Подобається x 7
  10. gryvul

gryvul Well-Known Member

а в мене він є. і один і другий. (Сонячний коровай називається)...

• Подобається Подобається x 4
  11. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Є???? а де ви його взяли??? так його хочу... а які ше є?

12. Geograf

Geograf Меломан

Петрик П'яточкін і Капітошка. Суцільний позитив:)):radist:

• Подобається Подобається x 8
  13. gryvul

gryvul Well-Known Member

так форумівки для чого? для ноутбуків із мультиками для обміну? чи я не знаю?

• Подобається Подобається x 1
  14. zet

zet Дуже важлива персона

15. Geograf

Geograf Меломан

Загляньте на http://teramult.org.ua/ там багато старих і нових мультиків, а головне купа українських і дого ж дуже файних :i-m_so_happy::radist:

• Подобається Подобається x 5
  16. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Minuscule - жесть, божьи коровки жгут :good:

17. zart

zart New Member

Кому нравится мульт " А баба Яга против" про олимпиаду 80.

18. fuxx

fuxx Member

Я маю той мультик.
    А ще Капітошка, Пяточкін, Круглячок - то ті шо українські.

На днях вперше дивився, свого часу дуже розрекламованого, Карлосона з українським озвученням. Чесно кажучи я розчарований, хоча мала його дивиться покищо залюбки. На мій погляд краще було б якби озвучили радянського Карлосона. Наприклад ті ж Тачки на порядок краще озвучені ніж Карлосон.

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Якби не дозволили Скрипці "отсєбятіну" було би краще. Як на мене, саме він і зіпсував мультика.
    Та й переклад такий... Там є момент, коли Карлсон каже: "хтось на сходах навернувся" чи якось так. Суть в останньому слові "навернувся". Я взагалі не розуміла того речення, поки якийсь час тому пупер мені не сказав, що дивно, що в укрмові на прихід до Бога вживають слово "навернутися". Я не зрозуміла, чому саме і його пояснення, що російською це означає "спіткнутися", дало мені нарешті розуміння, про що говорив Скрипка-Карлсон у мультику.

20. zart

zart New Member

Помогите, кто помнит название мульта, в нём есть песня
    День добрый,День добрый,
    День добрый,День добрый,
    Леса и поля,
    День добрый,День добрый,
    Я рад что вернулся в родные края,
    День добрый,и каждый из нас будет рад,
    Будет рад, будет рад, вернутся весной в этот сад, в этот сад,
    В этот сад, в этот сад.