Мультики

Тема у розділі 'Мультики', створена користувачем Скорпіоля, 14 лют 2008.

1. Радість

Радість Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  2. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Суперовий ролік... хвілософський...

• Подобається Подобається x 2
  3. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Якщо можете, хто має, то запостіть будь-ласка мультик "Ежик в тумане", давно не бачила і дуже подобається.
    А ще є схожий мультик, як їжак і ведмедик ходили мити і чистити зірки, бо було дуже темно і зірки були брудні. Дуже гарний мультик. Там ніби той самий їжачок і ведмідь.

4. Coffe13

5. Coffe13

• Подобається Подобається x 1
  6. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Дуже-дуже дякую! Буду згадувати дитинство. :girl_tender: :give_rose: :give_rose: :give_rose:

• Подобається Подобається x 4
  7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  8. Coffe13

• Подобається Подобається x 6
  9. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Мультик про Петю Пяточкіна-мій улюблений....Особливо момент де він лежить під ковдрою, не може заснути і його:"Бурум-бурум-бурурум":preved:

Останнє редагування: 30 лис 2008
    • Подобається Подобається x 8
  10. Coffe13

А мені той собацюра найбільше довподоби :mocking:

11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Собацюра "вне конкурса"...:)

12. Liliyah Romanova

13. А что, вы ему не разрешаете мультики смотреть?о_О

14. Coffe13

Так є ж різні мультики, Рибко... Ми теж фільтруєм те що дивиться дитина.

Суперовий мульт... Я сиділа хвилин десять занімівши... Дякую Самойловичу! Дякую Лілю!

Останнє редагування модератором: 7 гру 2008
  15. Liliyah Romanova

Ми мультфільми йому фільтруємо. Тому в нас телевізора нема. А російською дивитися не даємо. Цей перший. :)

16. Почему???:dntknw:

17. Coffe13

Не знаю як у Лілі, а моя колись після перегляду російських мультиків аж дуже сипалася русизмами. Хоча я оцінюю мультики не по мові, а по змісту.

• Подобається Подобається x 5
  18. Liliyah Romanova

У нас перший критерій мова, другий якість. Тобто ми вибираємо серед англо-, франко- та україномовних, що йому варто дивитися.
    Російською не давали дивитися довший час, бо дуже мішав з українською. Не міг розрізнити, де яка. Зараз уже ніби не мішає. Хоча після перегляду "ереми та аленушки" почав використовувати слово "сказка" як матюк. Тільки щось йому не так, він нам зразу "от сказка". І так злосно... Ми іноді не втримуємося і заходимося голосним реготом, смішний цей "матюк".
    Зараз поволі дозволили дивитися мультфільми польською. Раніше теж із тим вважали. Бо окремі речі раптом мали лише польську назву.
    От англійську, французьку не мішає, тому дивиться з 2 рочків мультфільми цими мовами.

• Подобається Подобається x 7
  19. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Ви тільки не смійтеся з мого питання... Як можна переглядати вказані тут мультики нормально, а то все йде по кусочкам, тобто постійно зупиняється і як можна собі його скачати щоб потім нормально дивитися??? Дитина так розстроювалася від такого перегляду... Дякую..

20. Во-первых, это зависит от скорости интернета. Квіточка, запустите, а потом приостановите, чтобы розовая полосочка пошла дальше. Тогда будет идти нормально.

а де твій аватар? :)