Відповідь: Мультики http://www.roditeli.com.ua/view/mp3 Тут трошки є і казок і пісень. Але тільки з радянських мультиків. Додано через 1 хвилину Або тут. http://kazochka.ucoz.ua/load/19
Відповідь: Мультики А що саме ти шукаєш?Може я і маю у своїй відіотеці ? А на скільки я знаю є тільки один Міядзакі,якій Тоторо і Віднесені духами зробив-це якраз Хаяо... Ми маємо майже всі його роботи
Відповідь: Мультики Подивився частину Лис Микити. Гарний мульт, яскравий і звірятка смішні, деколи сучасні соунд треки. Правда голос, яким розповідають історію, не дуже сподобався.
Відповідь: Мультики Мене мультик трохи закумарив. На мою думку режисура бажала би бути кращою. І надто розтягнений - слід було активізувати картинку, якщо "текст заданий". Додано через 1 хвилину Пам'ятаю такий мультик. Класний і добрий.
Відповідь: Мультики враховуючи що ми мультики так не клапаєм,як за кордоном, і то добре! Міг би бути трохи коротшим...але зроблений непогано.Мені принаймні сподобався))
Відповідь: Мультики можливо Ви здивуєтеся, але на скільки я в курсі, доволі багато "закордонних мультиків" РОБЛЯТЬ В УКРАЇНІ!!! В Україні дешева робоча сила, і вітчизняним аніматорам зливають масу чорнової роботи, яку, у кінцевому варіанті, склеюють докупки у далеких Америках і т.п.
Відповідь: Мультики А чому немає розділу аніме??? Га??? Наруто, Бліч, Щоденник смарті, Елфен Лайт, Аватар....((
Відповідь: Мультики А аніме це не мультфільм ? Між іншим у гілці вже були згадки про аніме, а саме, на 3 сторінці. Пишіть свої враження, аніме, яке ви бачили, тд...
Відповідь: Мультики Буду, вдячна якщо хтось підкаже де можна стягнути мультики на англійській мові. Хочу діткам своїм трошки мовний діапазон розширити.
Відповідь: Мультики Дякую! процес пошуку також влаштовує, та й чоловікові є, що мені дарувати поки))Якби більше нічого в магазинах не знайшлось - звернусь
Відповідь: Мультики Які саме мультики??Назву...хоча би...я пошукаю лінки зкину. Додано через 25 хвилин Є мультик, "Аватар", англійський, але зроблений під аніме, про хлопчика який мав врятувати світ, 60 серій захоплючої історії....таке підійде???
Відповідь: Мультики Подивилися "Кунґ-фу Панда" та "Волл-і" (WALL-E) Дуже різні мультфільми, тому порівнювати немає сенсу. Кожен має свої думки і свій глибокий зміст. От тільки у Панді таки багато биятики, тому мене дуже дивували 2-3-річні дітки у кінотеатрі. Я і за свого переживала, як він то все сприйме, але нічого. Сцени баталій пройшли повз його увагу. Щодо WALL-E, то і Дарко, і я в хахопленні від цього мультфільма. Діялогів майже немає, але мультфільм надзвичайно цікаво дивитися. Малий ні разу не позіхнув навіть. Мультфільм дуже добрий і має багато хороших думок (як то нині люблять казати "меседжів"). Зачаровує, причаровує і залишає неймовірно позитивне враження і стан...
Відповідь: Мультики А нам з Вікуською дуже подобаеться мульт. "Король-Лев"(він до речі на життевих темах).А також фільм "Елвін та Бурундуки"
Відповідь: Мультики Я теж малому раз прокрутив, а потім різонько перевів на російсько-англійських "Дієґо" і "Даша": суперовий інтерактив, та й зручно працювати і слухати, як він обидві мови проговорює. За його російську соромно не буде, а з англійською - побачим.
Відповідь: Мультики Улюблені мультфільми моєї Насті, кожного дня дивиться на "Нікелодеоні". Чесно кажучи, крім "Даші" та пари-трійки інших серіалів там більше нічого нормального нема. Найбільше дратують тупі мультфільми, де якщо не пукають, то, перепрошую на слові, ригають. Культура аж пре... :shutup: А з англійською мала найкраще сприймає уроки Хрюші та Степашки (пам"ятаєте совківську вечірню казку?). Вивчила же з десяток слів і цифри від одного до десяти, причому у правильному порядку, не те що рідною мовою "один-два-три-п"ять-вісім-вісімнадцять". :D)