Мультики

Тема у розділі 'Мультики', створена користувачем Скорпіоля, 14 лют 2008.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

"Про кота Васю и охотничью катавасию"

http://mults.spb.ru/mults/?id=1567

Останнє редагування: 6 лют 2009
    • Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Саус Парк ... мультик который больше чем мультик, апофеоз злободневного юмора на фоне гениальности минимализма ....

3. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  4. zet

zet Дуже важлива персона

Я поклонница японского аниме.

5. victorys

victorys позитивчик :)

Судячи з дати допису, вже певне за пізно на відповідь, але все ж...Я собі з цієї сторінки скачала багато пісень з улюблених мультиків дитинства http://detkam.e-papa.ru/mp/
    Там доречі і колискові для малечі є на російській та англійській мовах :)

І я! І я! Я теж слухала казочку про бременських музикантів на бобінах :preved: і на память знала пісні...
    А ще мультик про кота Леопольда любила як йому ті миші пакостили і його коронну фразу "ребята, давайте жить дружно" :))) Перечитала всю тему, але здається ніхто не згадував про "Ну погоди" - це теж один з моїх улюблених мультиків був, та і досі є :crazy:
    А такий чеський мультик про кротика памятає хтьсь? В мене навіть десь книжка була з тим кротиком та його пригодами :)
    Ой, хороша тема, дитинство згадала і розписалась трохи :mocking:

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

О, я пам'ятаю кротика! Він такий кумедний :) А як мультик називається? Пошукала б на ютубі..

7. victorys

от і я не памятаю :pardon: Там здається якось по чеські Krecik було написано, але не впевнена.

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

• Подобається Подобається x 2
  9. gryvul

gryvul Well-Known Member

А в мене є кротики. Шось 10 штучок. Можу і десь якось попіратствувати...

10. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

"Жив-був пес" поза всякою конкуренцією! А ще?
    "Вінні пух" (і наш і Діснеєвський, більше, звичайно, наш подобається),
    "Троє з Простоквашино"
    "Їжачок в тумані" :)
    Тай ще багато-багато, всіх і не пригадаю!

11. victorys

і я дуже любила того "радянського" Вінні пуха :)
    А ще файний мультик про ведмедика Умку був, особливо дуже подобалась колискова з того мультику, такий голос приємний і мелодія :girl_in_love:
    http://www.youtube.com/watch?v=-62uK_-1UJ0

12. Полковник

Полковник миється в бані

Аида Семеновна Ведищева (настоящее имя — Ида Соломоновна Вайс), родилась 10 июня 1941 года в Казани, где училась до 4-го класса. В 1951-м семья Вайс переехала в Иркутск.
    По семейному преданию, Аида начала петь и говорить почти одновременно. Родители отвели девочку в музыкальную школу, чтобы развивался ее талант. В Иркутске Аида окончила музучилище по классу фортепиано и вокала.
    Мама и папа настояли, чтобы их девочка изучала иностранные языки. Аида поступила в Калининский педагогический институт. В 1959 году она вернулась к родителям в Иркутск.
    Папа, Соломон Иосифович Вайс, профессор мединститута, был заведующим кафедрой стоматологии. Мама — Елена Митрофановна Емельянова, работала врачом Иркутской областной стомклиники.
    "Я всегда была упрямой, — говорила Аида Семеновна в одном из интервью. — И после окончания института, невзирая на протесты родителей, поехала в Москву. Меня взяли в оркестр Олега Лундстрема для гастролей в Ялте и Сочи, потому что я была темпераментная, хорошо играла и двигалась на сцене. Затем работала в оркестре Леонида Утесова.
    После ухода из оркестра Утесова Аида совершенно случайно попала "в кино к Гайдаю". В "Кавказскую пленницу" требовалась исполнительница песенки про медведей, причем с голосом, похожим на тембр Ниночки — Натальи Варлей. Найти нужный никак не удавалось. Тогда редактор радиопередачи "Доброе утро" предложила прослушать Ведищеву.
    — Я вообще-то и понятия не имела ни о каком конкурсе: мне позвонила моя подруга, работавшая на радио, и сказала: нужно записать песню, — вспоминает Ведищева. — Я посмотрела ноты. Песенка оказалась .....

http://www.moskva.fm/artist/аида_ведищева/about

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

14. hrobak

hrobak Well-Known Member

приєднуюсь до ріспектів для вищезгаданих старих добрих мультів, таких як Петрик П"яточкин, Бременские музыканты, Ловушка для кошек (до речі, недавно вийшла Ловушка для кошек-2, все ніяк не подивлюся), Кот Леопольд, Ну погоди та ін. і сюжети в багатьох з них недитячі ні разу, але якось моя свідомість від того не постраждала :pardon: а може то вона так постраждала, шо я навіть не бачу?! о_О

а з нових подивились вчора Хвилю тримай - про пінгвінів-серферів. класний мульт і як завжди шикарне українське дублювання :good:

15. Bobas

Bobas New Member

Пригоди поросятка Чуні

пригоди поросятки Чуні!!!
    Ось недавно відкрив його для себе, хоча він з 68 року, ніколи небачив, а мала взагалі балдіє від нього... правда на російській мові, але то нічого:pardon: -

Останнє редагування: 5 жов 2009
  16. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

17. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

18. Geograf

Geograf Меломан

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

Я обожнювала мультик "Мешок яблок", де зайчик каже: "У меня - четыре сыночка и ла-а-апочка дочка", а ще "Волк и теленок", де теля кличе басом вовка: "Папаня!", також мультик "Бегемот и солнце", в якому маленький гіпопотамчик казав: "Что-то, что-то, что-то, что-то, что-то есть у бегемота!"
    Білоруський мультик 1975 року, який озвучували Песняры, "Квака-задавака" - мене ще навіть в проекті не було!
    І діснеєвські мультики я любила, точніше люблю...А останній мультик "Up!", де смішнючий песик час від часу каже: "Бєлка!", взагалі довів мені, що я ще хочу бути маленькою...
    Викладаю мультик "Путаница"за Чуковським, який зараз дуже любить моя племінниця!
    http://www.youtube.com/watch?v=H9fUyo_0veE

• Подобається Подобається x 6
  20. Geograf

Geograf Меломан

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)