Вже рік користуюсь металошукачем Е-Трак та магнітометром Фішер Ф-під. Єдине заняття, в якому знаходжу віддушину у вільний час, щоб не "поїхати мозгами" - це активний металопошук незалежно від результату. Те, що когось щось там "дусить", до голови не беру.
Васильку,привіт!Як Ви там...як комсомольська душа? А металошукач Вам нашо,га-а? Шо-с те замислили? Заходіт,кавусі-си випємо!
Та в кого партійний квиток зберігся,то і душа коМММіністіческая і хватка на приватизацію бізнесова збереглася! Правда,пане Васильку?!
Найцікавіше те, що тепер все навпаки: з металошукачем на душі стало спокійніше. Можливо тому, що Е-Трак настільки досконалий прилад, що працювати з ним одне задоволення. Створивши маску на пошукову ціль, яка мене цікавить і вперед. Практично бачить лише те, що мене цікавить, все інше минає. З Гаретом на 100 ям двадцять корисних знахідок, з Е-Траком на 100 ям 85 - 92 корисних знахідок.
Різне трапляється. Справа можливо навіть не в матеріальній цінності, а в моральній. Якщо колись я був фанатом в рибалці, то тепер мені "перемкнуло" в металопошуку. Це навіть в порівняння з рибалкою не годиться, азарт та інтерес в 100 раз більший, крім того не сидиш, а постійно рухаєшся на свіжому повітрі. Правда не шукаю по курганах та могильниках, в місцях бойових дій та в інших місцях, де не дозволяє совість і закон.
Вчора знайомий розказував, що коли він мав 4, чи 5 років, випадково ще з одним пацаном в селі знайшли гарно оброблену скриню, яка частково виглядала з піщаного горба внаслідок обвалу. Недалеко від того горба знаходиться стародавній замок. Не маючи сили нести, вони волоком тягнули додому. Коли дотягнули до дороги, над"їхав УАЗ, звідки вийшло двоє мужчин і запитали звідки вони це тягнуть. Хлопчина відповів, що знайшли в піску на горбі. Ті загрузили ту скриню в УАЗ і поїхали. Чоловік до сьогоднішнього дня не може цього забути. А я так думаю, якими сволочами потрібно бути, щоб забирати щось у дітей. Якщо на мене, то чесно кажу, незалежно від того,що там є, я б ту скриню сам заніс до батьків тих дітей, хай тішаться батьки та діти.
у мене асе 350 .гаретт. повністю задоволений. правда американський варіант. нічим негірший за 2500 та етраки .шукае неапарат а людина.
Не маю нічого проти Вашої Аськи 350, але Е-Трак є Е-Трак. Там, де я колись ходив з Гарретом - 2500, Е-Трак ще додав біля 80% знахідок. В Е-Траку є дуже хороша функція - створення маски. Створив собі маску під цілі, які тебе цікавлять і вперед. З маскою 95 % всякого сміття не помічає, а сигналіізує тільки при виявлених цілях, що вказані в масці з відповідними показниками провідності та індуктивності. Дивився це відео. Мені подобалось. Повезло чоловікові. Правда, якби це знайшов в нас, то навпаки, не повезло б тому, хто знайшов... . http://www.youtube.com/watch?v=wryuCuxesxc
думаю таки повезло б. фільм хороший .але все таки апарат думаю стоііть на другому місці. ЕТРАК коштуе трохи більше 1000 долларів. недавно знайомий собі купляв нового. так і познахідкам нічого путнього незнайшов . памятаю років пять тому знайомий мій якому зараз за 60 . звичайною асею 250 цебто гаретом підняв перстень мертва голова.хто в темі той знае про що я. продав він його за 8000 уе. перстень возили наекспертизу до НІМЕЧЧИНИ там же німці його і купили. і таких випадків багато. я також мав етрак правда недовго .доводилось працювати з багатьма апаратами поскільки я займаюся ще й ііхньою продажею та маю чіткі заміри кожного апарата в роботі по глибині на монету та великий обьект окремо починаючи від асе 250 закінчуючи етраком. . зараз бігаю з звичайною асе 350 .апарат повністюсебе оправдовуе по ціні та якості. тай коштуе недорого відносно інших . поверху бігати саме то. а краще мати два апарати один для розвідки а другий глубинний ну але це вже інша історія.
Были не море в Херсоне, так вот там Деденька по пляжу вечером с металоискателем гулял. так вот он кождые два метра перекапывал, и что-то в сумочку бросал, тоже живу этой идеей!
Я заплатив 1700 у.о.. Якщо додати все решта, що докупив, то вийшло трохи більше ніж 2300 у.о.. Те, що не прилад шукає, а людина, я в курсі, але для мене є різниця, що копати 100 ям і 25 з них результативні, а що 30-ть, а результат той самий - 25, тим більше приходиться копати на різну глибину.
відсутність інформації дозволяє вірити, що Ви ще не все знаєте! Заплати 1700 у.о. і металошукач непотрібний!
Не справа в грошах... . Хто шукав, знає наскільки це цікава справа. Люди купують рибні снасті по кілька соток у.о і не мають ніякої гарантії, що щось впіймають, але їх влаштовує не так риба, як сам процес. Те саме й тут.