Марсіянин/The Martian (2015)

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Іспанка, 9 жов 2015.

1. manur

manur Well-Known Member

А я й не прагнув дивитися, бо
    так і підозрював)))

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А я нині скачав і гляну. Може скорше засну :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Чекаємо на резюме:)

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Досить малозмістовні резюме пишуть.

5. MARTINI

Подивився сьогодні з бодуна. Як на такий випадок, цілком нормальний фільм. "Гравітація" мені, щоправда, сподобалася більше. Вона якась реалістичніша чи що. А може тому, що дивився її в IMAX 3D. В "Марсіянині" ж надто багато кіношних штампів і трохи він нуднуватий. Також чимало всяких ляпів, особливо в самому фіналі
    (як то дірка в скафандрі в якості реактивного двигуна, або ракета, прикрита брезентом, чи підрив космічного корабля для того щоб його загальмувати)
    . Але якщо все це відкинути, то для мене цікаво було дивитись не стільки за сюжетом, скільки облаштування побуту марсіанської експедиції , всякі технічні задротські штуки. Тим самим до речі, і "Гравітація" була цікава,проте там ще й сюжет був цікавіший, як на мене. Словом, кіно вийшло придатне для вживання. Принаймні 1 січня :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ракета прикрита брезентом якраз найбільш логічне там, бо немає атмосфери. Але там набереться довгий список сумнівних речей.
    Наприклад атмосфери немає, а урагани є. А насправді
    Або вся космічна техніка реалістична, крім космічного корабля на якому летіли на Землю. І т.д.

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

От власне ті задротські штуки краще в книзі виписані:) Я після фільму ще книгу прочитала - от від неї відірватися неможливо, поки до кінця не прочитаєш.

8. MARTINI

тим не менше, коли він той брезент натягує, його вітром заледве не зриває

а де твій аватар? :)