Рисунки дуже гарні, особливо цей другий, лице дівчини дуже реалістичне. Тут можна подивитися малюнки укр. художника, які мені дуже подобаються http://moyapidbirka.com.ua/Kolyada/underground-ukrainian-art-by-serhiy-kolyada-110/gallery,1,1 Вони є в більшості олівцем Це як інспірація або просто поцікавитись, подивитись як інші малюють
Давно я не заходив. Вкладених малюнків вже не видно :-( Тема ще жива? Цікаво як склалося у дописувачів, які успіхи за ці роки?
я тоже всегда завидовала людям,которые умеют рисовать. вот моя знакомая рисует картины,делает открытки ручной работы,а потом продает. вот значит хобби и работа два в одном
Народ, може хтось знає де можна подібному навчитися? (У мене планується 3 тижні відпустки, хочу навчитися малювати, але фарбами)
Я мрію про малювання з дитинства. Нахил є , а навичок мало. Нажаль і часу на це немає, все на дітей йде) Може з ними сідати коли захотять? Відкладу мрію до пенсії))
дивитися уроки, сходіть на курси, а найкраще звичайно практика) ще можна купити Скетчбук, я купувала по каліграфії, досить корисно і ефективно, можете подивитися тут Идеи для подарков ― Д.Магазин , по суті посібник з малювання, хто не знає)
Мені теж дуже подобається як малюють простим олівцем так шикарно. Я б теж так хотіла, але вмію максимум щось простенькі перемалювати, тобто дивитись на малюнок і малювати собі. Ех...
А хто тут плаче? Все в руках наших. Від мрій до їх втілення. Пропоную разом створювати прості мультфільми. Будете створювати з дітьми малюнки, озвучку, моя допомога в створенні самого мультфільма. Мрія моя така. Але немає натхнення і помічників...
Чудово... Ходити в школу 10-11 років, а потім вчитися самоучкою в ютюбі... А тепер 12 років. Питається: нащо там вчитися було? Треба школу відмінити і ввести навчання через ютюб )) Може більше зиску буде, ніж ті бойові дії в школі дивитися і знущання вчителів? Треба петицію подати )) А може, @antoninagryshko, покажете щось із своїх робіт?
Я пробувала вчитись, але на це потрібно багато часу, по суті присвятити цьому весь час. Можливо якби хотіла цим займатись все життя і більше нічим то тоді б так і зробила. А так я навіть зараз незнаю чим хотіла б займатись. Пробую одне, друге, третє.
Где купить скетчбук Купить скетчбук, заказать онлайн альбом для рисования по выгодной цене в Киеве и Украине (Харьков, Днепропетровск, Львов, Одесса и Запорожье) | Exterium хорошего качества я искал несколько месяцев. Пока товарищи не посоветовали сайт интернет-магазина "Exterium". Там представлен практически весь ассортимент торговой марки Moleskine. А качественней их я пока никого не находил.
Я малюю )) і не тільки портрети Звертайтесь, буду радий допомогти. Мої роботи: Якщо хтось захоче замовити портрет, або просто втілити у малюнку якусь Вашу ідею, пишіть сюди в тему, або в приват, або на мою пошту vasch.portret@gmail.com Грошей на перед не беру ))
Коли є здібності до малювання, то навчитися можна. А якщо їх нема - то й не треба за це братися. Я зараз пробую олійну пастель akvarel-n.com.ua/catalog/maslyanaya-pastel в малюнках. Це в кольорі, звісно. Дуже цікаво. Малюнок схожий як виконаний олійною фарбою, але він робиться на спеціальному папері. Це зручніше, ніж працювати на холсті.
Привіт, Florens. Справа не в здібностях. Головне щоб було бажання! Як що во но є, то не важливо які в тебе здібності. Треба брати і творити ))