Кілька днів тому в газеті прочитав оголошення про продаж Панасоніка, двох касетний, з годинником і т.д. звучало в оголошенні. Я подзвонив відповіла жінка, сказала що так продаю магнітолу,*я попросив уточнити модель і після тривалих пошуків вона таки знайшла номер моделі, Панасонік виявився RX-CW55L. Я вирішив не їхати оскільки такий у мене вже є але трохи поміркувавши таки поїхав*і не дарма, яке було моє здивування коли я побачив цей Панасонік, апарату 24 роки а він виглядає як ніби його тільки що принесли з магазину і дістали з коробки. З дефектів невелика подряпина*на кнопці Play другої касети і трохи стерта цифра 6 на наклейці, більше дефектів не виявлено. Головки ідеальні без пропилів від плівки, навіть не потрібна профілактика, 100% працездатність, інструкція,*коробка. Трохи поторгувавшись я його купив.
Поповнення сімейства Sharp. В коллекції вже третій з 700ї серії Sharp GF-700(Z) 1984 рік випуску, всі три аппарата різні за кольором. Магнітола в ідеальному стані не враховуючи бруд.
І знову поповнення Sharp HK-9000 Z(BK) 1985 року, рідкість в наших краях, вага 14.8 kg ледве дотащив до дому :D
Дуже вдячний! "Красотища!" як кажуть "зостав заскочоний!". І хоча зараз в мережі можно знайти купу фоток магнітол, але Вашу тему переглядати було особливо приємно. А можна, аби Ви поділилися з нами докладніше як ви користуєтеся насолоджуєтеся колекцією? Слухаєте вечорами, чи в колі друзів, чи віддаєте перевагу тільки аналоговому звуку т.п.? Ну, справді, дуже цікаво...
Випадково натрапив на цю тему... Але ж і файні екземплярчики Ви знаходите, шановний добродію !!! Невже в людей ще залишилися такі апарати та ще у такому гарному стані??? Браво Вашій колекції!
@Prizrak , може викладеш якесь загальне фото колекції? Я її вживу бачив ще декілька років тому, зараз напевно все значно масштабніше
Пізніше сфоткаю, зараз проблематичніше стало з магнітолами, люди почули що є інтерес до старих магнітол і всі хором здуріли, не виясняючи ні рік випуску ні реальну вартість просто тупо ставлять космічну ціну чекаючи покупця і мріючи про надприбуток, в реальності продаючи нікому не потрібну СРАНЬ. Ось один з прикладів такого продажу, ціна 150 $!!! хоча і за 150 грн він нах нікому не потрібний...