Кого позичив, магнітофон? Якщо потрібно будь-який апарат з моєї колекції до ваших послуг. ---------- Додано в 09:28 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ---------- Саме так, він був вироблений після 1989 року і вже не в Японії а в Сингапурі. Тому ніякого інтересу не представляє. Але є колекціонери які мають в себе такі магнітоли просто ради спортивного інтересу. Мене поки що він не цікавить, вже і так не знаю куди поставити все що в мене є.
о дуже дякую. я коли буду ві Львові. я вам обов,язково напишу. залиште якщо вам не важко свою асю, або контакт у ПП. щиро вдячна
Контактні телефони в підписі. Мартіні є такий Sharp WQ-T370, стан хороший повністю робочий, прайс 500 грн. Якщо цікаво дзвони.
точно такий же стоїть але незнаю чи віддав би бо грає дуже добре і досі! А відеокасети непотрібно? Чекаємо фотозвіт колекції з описом моделей
Маю дві чисті касети (запаковані) і купу всяких інших з різною музикою (тільки треба позбирати по хаті). Потрібно?!...про умови домовимось) Є на продаж головка ГЗМ-003 і голка Мф-102 (то до платівок).Вам не треба? чи знаєте кому треба?!
Сьогодні наші ряди поповнилися JVC RC-828 L BIPHONIC SOUND SYSTEM практично без особливих дефектів 1979 року випуску, трохи потерті кути і пару не значних подряпин. Змінено підсвічування, додали пару світлодіодів але зробили не погано, прибрати можна в будь-який час. Звучання супер, повністю робочий.