ніхто нікого не дискредитує. Оскільки все це чистої води правда. Того, що твориться в наших рядах цементовозів може не бачити або сліпий, або дійсно матолок. Я Вам зараз процитую слова людини, яка працює в цій системі вже не перший рік: Ці слова я почув кілька років тому. І за ці роки ситуація абсолютно не змінилася, в чому я переконувався особисто неодноразово. Ще 35 років тому моя покійна бабця казала: "В міліцію працювати йдуть ті, хто не хотів у школі навчатися, а тепер не хоче працювати" Як виявляється, вона була права на 101%. Безумовно, серед них є якийсь відсоток нормальних, порядних людей. Але цей відсоток дуже-дуже мізерний. Як показують мої спостереження, такі люди там довго не затримуються. В них є два варіанти: або ти стаєш частиною цієї системи і такою самою падлюкою як інші, або ти йдеш звідти. Якщо людина дійсно нормальна - вона обирає другий варіант.
@hrim, ми з вами вже говорили на цю тему. Так, як дискредитують самі себе мусора, поліцаї і всяке бидло в погонах їх не може дискредитувати ніхто зі сторони. Я не говорю про поліцейських, про патрульних, про постових, про слідчих... і всіх решта порядних силовиків МВС
Внутрішній порядок країни підтримує 130 000 (сто тридцять тисяч) внутрішніх силовиків. Це величезна кількість персоналу. Ви вживаєте огульне слово, яким часто користується з 2014 року колаборант VasMT.
@hrim, в даному випадку мені не цікаво повторювати вже раз сказане тим більше, я пам"ятаю, як про вас я говорив ще 12 липня 2017 року #38
Іван Спринський - сьогодні це реальне обличчя львівського активізму. Львівський активізм - до ВР Ядвіга Комаровська 6 год · Після нової хвилі штурмів Львівської міськради Іван Спринський став одним з найупізнаваніших львівських протестувальників. Над ним часто іронізують у соцмережах, але сьогодні – це реальне обличчя львівського активізму. Zaxid.Net створив підбірку його минулих протестів. Здається, всіх
Мер Львова звинуватив найбагатшого депутата міськради в організації нападів на чиновників View: https://www.facebook.com/watch/?v=2237891999804933
Хто тут мером Львова не довольний? Маєте шанс вибрати іншого Не залишатимусь осторонь: Синютка розглядає варіант йти в мери Львова
Нарешті переглянув кіно активіста Спринського. Якщо то все, що він каже, правда, то жителі Львова бидло, якого ще світ не видів... View: https://youtu.be/ngNtkP3aX0U
Бидло, шо нє? Львівські ультрас зламали та підпалили трибуни на стадіоні «Авангард». ВІДЕО Фани львівської ФК "Карпати" підпалили трибуни на стадіоні "Авангард". Відповідне відео на своїй сторінці у facebook оприлюднив юрист Олег Огородник. У коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost він розповів, що фанати львівської команди поводяться агресивно та неадекватно. "Львівські ультрас підпалили трибуни на своєму фансекторі. Спочатку вони ці сидіння ламали та кидали у поліцейських та фанатів "Волині". Фанати агресивні та п'яні", - розповів Олег Огородник. Водночас, волинські поліцейські, за словами Олега Огородника, поводяться стримано. Нагадаємо, що сьогодні, 8 червня у Луцьку відбувається другий стиковий матч за путівку до української футбольної прем’єр-ліги між «Карпатами» та «Волинню». Перший поєдинок у Львові, нагадаємо, завершився внічию 0:0. Тож поєдинок у Луцьку - дуже запеклий. У ЗМІ була інформація про те, що на матч планують прибути близько тисячі уболівальників «Карпат» і, що вболівати за львів’ян до Луцька приїдуть і ультрас «Динамо». З цього приводу до Луцька прибуло підкриплення поліції.
О, знову... Вулицями Львова пройде велика молитовна хода Давно хочу ще й тут спитатися у віруючих львів"ян - а чому ви так любите ходити по вулицях міста, створюючи проблеми для руху транспорту? Можна ж запросто виїхати тролейбусами/маршрутками за місто і там з піснями марширувати полями і лісами собі на задоволення і Богу на втіху, шо нє?
Це Львів! View: https://www.facebook.com/andriy.sadovyi/photos/a.596416460397913/2402642863108588/?type=3&theater