Армія-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Dzeko, 9 вер 2016.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

upload_2017-5-27_22-22-38.png

2. tea man

tea man 茶人

Низький уклін! Хай Бог оберігає!

3. VasMT

• Смішно Смішно x 2
  4. iso

iso Well-Known Member

"Всі, чоловіки й жінки, будуть призиватися на рівних умовах. Хочу зазначити, що жінки довели свою спроможність виконувати завдання, в тому числі в районах проведення АТО, не гірше за чоловіків", – зауважив він. За словами Артеменка, військові пишаються такими жінками, а тому вони "будуть також залучатися до служби визначеним порядком".:good:
    Джерело: У Міноборони планують призивати на службу жінок-офіцерів нарівні з чоловіками

5. VasMT

Я би на Вашому місці так не радів.
    Це вимушена міра. Не вистачає офіцерів молодшої ланки.
    І не тому що не йдуть. А тому, що лейтенант рік відвоював в АТО, і достроково отримав капітана. Капітан майора. Майор підполковника.
    Отримав звання - треба посаду вище. Не всі згодні майором на командирі роти чи взводу. Тому нехватка молодших офіцерів.

6. iso

iso Well-Known Member

Мене розвеселила аргументація, чому в армію жінок будуть залучати. Чи для ЗСУ це нормально

7. VasMT

Це для штафірок написано.

8. iso

iso Well-Known Member

Ще одне українське слово вивчив:)

9. VasMT

10. VasMT

upload_2017-6-5_18-57-42.png

Автор питання поставив не вірно.
    Правильно буде так: нахіба нам такий мусорилий міністр?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

12. VasMT

Більше п'яти місяців на фронті. Сто п' ятдесять днів +++. Щодня стріляють. Щодня вбивають. А контингент набраний по об"яві, без відбору, щоби виконати план і чітко відрапортувати про виконання переходу на контрактну службу. А тут життя в бліндажах, на нарах, без елементарних умов...
    Це не мусорня, сутка через троє, модний Пріус і зарплата вище армійської...

13. iso

iso Well-Known Member

Нагадало. Рядовой Петров О чем ти думаеш, глядя на єту кучу кирпичев...:)))

• Смішно Смішно x 1
  14. VasMT

Не на кучу, а на одну цеглину.
    Хоча суті не міняє: мусора - козли.

15. iso

iso Well-Known Member

Почему в армию возвращается совок
    Очень часто все слышат слова - "совок возвращается в армию", или "возвращается советская армия". И звучат эти слова все чаще и чаще. И говорят об этом уже не только солдаты. Слышал я эти я эти слова и в генеральном штабе. И от полковников, и от генералов. И кстати, от обоих генералов армии тоже слышал. И Муженко и Полторак это замечают.

Роман Донік Фейсбук

16. hrim

hrim Well-Known Member

Інакше:
    "- Не устали еще наши подразделения от окопной войны?
    - Давайте я вам скажу такую страшную вещь, которую гражданским будет слышать очень непривычно: вокруг АТО существует огромный миф о том, что "наші хлопці страждають", о том, что "наші хлопці гинуть", о том, что "наші хлопці всяке таке". АТО – это великий курорт для мальчиков, большой пионерлагерь. Там праздник непослушания. Они вырываются от жен, от детей, от тещ, едут туда, жарят мясо и живут, как положено нормальному украинскому казаку, в степи. Дует ветер, там абсолютная свобода, мысли простые, ясные, сознание простое, ясное. В тебя стреляют – ты стреляешь, ты – герой, тебя все любят и уважают. И не нужно подтирать сопли детям и разбираться с покосившимся забором дома. Я не видел там ни одного страдающего человека. Я видел там среди солдат и офицеров только людей, которым в кайф то, что происходит. Они сильно пожалеют о том, что война закончится, я вас уверяю.

Конечно, это не исключает таких моментов, как потери, когда теряешь друзей, сослуживцев, просто солдат, соотечественников. Это да, это траур. Но здесь траур – мужской. Когда мужчины потеряли товарища – это немножко другой траур, нежели траур женский, который царит в просторах украинского интернета или в обществе. И еще разгоняется дополнительно той стороной. Мужской траур сильно отличается от женского траура. Здесь сцепили зубы, и сразу начинает решаться задача, как отомстить. Такие себе "12 разгневанных мужчин". А здесь причитания, слезы, сопли, "доколе гибнут наши хлопцы" и всякое такое. Так что то, что творится в АТО, и то, что творится здесь вокруг АТО – это радикально разные вещи. Солдаты гораздо легче переносят тяготы, лишения, потери, нежели общество, которое живет в абсолютной безопасности и комфорте, наслаждаясь безвизом, летом и прочим, и при этом страшно страдает, что кто-то там… Это набор психологических коллективных комплексов и проекция чувства вины. Мы, конечно, не воюем, не помогаем и даже не помним о том, что вы там воюете, но как только там кого-то убили, мы так страшно переживаем, репостим и прочее. Это игрища коллективного бессознательного, большее отношение имеющие к фрейдизму, чем к реальной моральной обстановке на поле боя. "

• Тупо Тупо x 1
  17. tea man

tea man 茶人

Хотілося би знати авторство.

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@hrim такий фантазер, шо то капєц :)

Пам"ятаю, якось він гонорово стверджував, що назва "мусор" в розумінні "мент" виникло у Львові, коли кримінальний авторитет!!! Янукович приїжджав хоронити бандита Завіню :)

Так що можна не звертати увагу :)

Останнє редагування: 12 лип 2017
  19. hrim

hrim Well-Known Member

Той текст - альтернатива тому, що тут постійно ненормативно пише ВасМТ прикриваючись армійським фетишем. Особа дискредитує колег із силових структур. Та вибіркова заздрість: "Модний Пріус, зарплата поліції". Та є ще модніші машини, роди занять, посади із ще вищими зарплатами. Але не о то дезорганізатору ходить, а про дискредитацію саме поліції. Інституції, яка відповідає за впорядкованість, однією із перших несла втрати.
    Криваве 9 травня: Як Маріуполь намагалися включити до
    Скажу автора, якщо будете реагувати на маніпуляторів.

20. hrim

hrim Well-Known Member

Зеківський жаргон до правоохоронців став ширше вживатися при розпаді СРСР. Держава тоді не справлялася із організацією порядку, на арену вийшли братки, Янукович, зокрема. Зараз так називати правоохоронців - моветон.

а де твій аватар? :)