ЛуценКо

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 13 тра 2016.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Який інтелектуальний гумор! Ви, напевне, любитель бидлошоу 95 квартал.
    Якшо Ви любитель всіяких бидлошоу, як Ви вважаєте: азірівка Зеленського це єлемент бидлошоу для мароросів, яким є сам факт його існування, або він просто тупий?

2. Blaberus

А що там?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Теж мені бугор з початком координат.
    Твій рівень - нюхати шкарпетки, кому твоя думка потрібна?
    От циганча... несе себе, як пєтух в польоті над плотом.:)))

• Смішно Смішно x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Щось Мих стає все брутальнішим)) Почав товсто троліти)
    Досить смішно, але ж що за причина?:)

Йой, Мих, "циганча" - це циганське маля, і хлопу пенсійного віку якось кумедно бути циганчам) Чи вам аби ляпнути?))

Останнє редагування: 4 чер 2021
    • Смішно Смішно x 1
  5. Blaberus

як казала одна гидотна потвора, "какая разніца"?
    Все одно тварина є твариною, незалежно від віку.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

вік грає роль?

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, мій рівень рівно там, де я сам собі його виставив. І я собі знаю, де він є, і він мені подобається ;)

А от Ви в любій розмові / чи в політиці, чи в релігії.../ мелете що попало, і весь час потрапляєте мордою в сцяки)
    Шо хіба нє? :)))

8. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл має сина, котрий не здатний вчитися і стати професором.
    Львівець @Мих -уїл не бачить для того сина іншого майбутнього, ніж як долучитися до табору циган.
    От тому його і ковбасить ;)

9. Мих, ви знову хернею страждаєте і відповідає на всяку херню зелейобів і даєте їм можливість виправдати свою зряплату перед їх керовніками. Не ведіться і циган заткнеться за пару днів.
    Йому ваші коменти свого роду як енергія для вампіра.

10. Gyppsy

Міську, ану ціхо будь! Не заважай нам з львівцем @Мих -уїлом бесіди бесідувати :)

А з коментів львівця @Мих -уїла енергія як з лайна куля :)))

зі

Міську, ти чомусь не відповів на просте запитання в моєму дописі #13648
    /до речі, Міську, твої діти-астарбайтери вже повернулися додому?/

Шо, Міську, чого встидаєшся? ;)

Останнє редагування: 4 чер 2021
  11. Циган, а ти на іншу кулю незаслуговуєш. Тільки куля з віслючого лайна

12. Gyppsy

Йой, Міську, от любите ви з львівцем @Мих -уїлом у віслючому лайні бабратися :)))

зі

Міську, ти чомусь не відповів на просте запитання в моєму дописі #13648
    /до речі, Міську, твої діти-астарбайтери вже повернулися додому?/

Шо, Міську, чого встидаєшся?

13. Я тобі щось винен?

14. Gyppsy

Нє, Міську, ти мені нічого не винен
    Але ми ж з тобою собі бесідуємо, нє?
    То чо ти якийсь такий відлюдькуватий?

15. Blaberus

Цікаво, чому тупа нахабна циганська погань ухиляється від бесід зі мною? Можливо тому що вона не лише тупа і нахабна, але ще й бздлива і бздить голосу правди?

16. Gyppsy

Блядьберусь, бо ти кінчений довбойоб, вже цівком місіґін :)))

17. 1. "Значить все правильно Володя робить, раз порохоботів так ковбасить". Цю фразу з різними варіаціями я зустрічав безліч разів, і сьогодні теж. Тобто, ви з розбігу пірнули в океан лайна лише для того, щоб позлити якихось абстрактних порохоботів? Браво! Не для цього? А для чого тоді? Щоб ось це от "дачі - на х*й, кортежі - на х*й"? Так Володя ж першим ділом переїхав на державну дачу і збільшив свій кортеж у рази. Чи щоб "зупинити тарифний гінацид"? То у мене для вас погані новини: тарифи виросли як і кортеж, відразу у кілька разів, Володя на дрібниці не розмінюється))) А, ви ж хотіли перестати стріляти і зупинити війну. Тут так, виконав, стріляти перестав. Але "та сторона" не перестала і війну не захотіла зупиняти. Я вже не хочу знову згадувати за знищену зовнішню політику, економіку, відмінені субсидії, про це вже без мене сказано не раз. "Все правильно Вова робить..." Що, курва, що робить? А, Порошенка переслідує! Ви ж майже знищили державу для того, щоб Вовка Порошенка посадив! Але він і цього не спромігся зробити)
    Спойлер: і не зробить.
    То що ж Володя таке робить з того, що обіцяв? Якщо чесно, мені цікаво лише одне: чи усвідомлюєте ви, як майстерно вас, лохів, обвели навколо пальця? Думаю, розумієте, але навіть собі в цьому зізнатися не наважуєтесь, тому й продовжуєте хорохоритись. Що ж, бачили очі, що купували, тепер їжте, хоч повилазьте

18. Gyppsy

Чорна смуга Луценка може перекинутись на його кума Порошенка

Колишній генпрокурор Юрій Луценко найближчим часом може стати підозрюваним у скоєнні злочинів у Америці. Після цього постане питання про його видачу на запит Федерального бюро розслідувань.

А наступним у черзі може стати його кум Петро Порошенко. Мовиться про змову, яку вчинив Луценко проти американських державних службовців разом з приватним адвокатом експрезидента Дональда Трампа Руді Джуліані.

Федеральне бюро розслідувань має гіпотезу, що Джуліані, на замовлення Луценка, домігся відкликати з посади посла Америки в Україні Марію Йованович.

Змова Луценка з Джуліані
    А Джуліані пролобіював це рішення на рівні президента Трампа, який прагнув отримати на заміну за цю послугу від українського прокурора компромат на свого головного конкурента Джо Байдена, якому він в підсумку і програв вибори у 2020 році.

Про те, що в Луценка намічаються дуже серйозні проблеми в США, написала і американська преса, коли з'ясувала, що федеральні прокурори штату Нью-Йорк вилучили докази з електронної пошти, яка, ймовірно, належить Луценку.

Прокуратура США отримала доступ до акаунту Луценка приблизно в той же час, коли слідчі також отримали доступ до акаунту Джуліані в iCloud.

Іншими особами, чиї повідомлення вилучили, є колишній керівник Державної фіскальної служби в часи Петра Порошенка Роман Насиров, якого оточення Джуліані знайомило з Трампом.

Ще один фігурант справи – Олександр Левін – український американський бізнесмен і прихильник Трампа. Розуміючи, що починає "смердіти смаженим", Луценко набрав повітря в легені та вирішив прокоментувати останні рухи ФБР проти нього на телебаченні. Але, оскільки він не дуже охочий гість, то трибуну йому дали в ефірі каналу Порошенка "Прямий".

У цьому ефірі Луценко наговорив такого, що потім сталося неймовірне – це інтерв'ю з Луценком видалили з ютубу і заборонили до повтору на телеканалі "Прямий".

Хоча, між нами кажучи, потрібні люди встигли зробити копію, яка дуже стане у пригоді ФБР США. І яку ми також можемо проаналізувати. Отже, Луценко звинуватив:

• главу Офісу Президента Андрія Єрмака в тому, що він створює йому проблеми в Америці;
    • американський інвестиційний фонд Franklin Templeton у відмиванні 8 мільярдів доларів грошей Януковича;
    • посла США в Україні Марію Йованович в "кришуванні" цієї компанії і блокуванні його розслідувань.
    Говорячи про Йованович, Луценко припустив сексистський випад на її адресу, сказавши, що вона не любила його, тому що мала "жіночі образи".

І, до речі, ціла армія феміністок з партії Порошенка "Європейська Солідарність" жодним чином це не прокоментувала. Також Луценко похвалився, що під час військового параду намагався перекладати з української на англійську міністру оборони США, але йому не дозволила це робити та сама Йованович.

View: https://youtu.be/dsIEH2tuKVI

зі
    Зрозуміло, що зараз іде цілеспрямована атака на головного фігуранта. Це норм:good:

Але мені от не дотумкати - нафіга Юрі було пхатися в ті інтриги? Барижив би собі по тихому в межах України і мошну би набивав. А його чось понесло на міжнародну арену, та ще й на такий високий рівень.
    Мабуть його хтось врік, шо нє?

19. Як примітивно бородата хвойда серлєщуня квартирович пробує перекласти з хворої голови на здорові і відмазати віслюка і єрмака хоча б в очах українців.
    А ще з таким помічником як циган успіх гарантований. 100%.
    Циган в США опублікували плівки розмови Джуліані з Єрмаком, а не Луценком.
    А тим більше приплести сюди Порошенка при його дружніх стосунках з Байденом.
    Циган, не ти лох, лоханувся два роки тому. Але не потрібно міряти всіх по собі

20. Gyppsy

Міську, та я знаю, що я не лох) Просто я інколи один раз можу і повірити;
    І мені навіть не цікава та вся політична кухня. Подивимося на готові страви;

Міську, ти от трохи вищий охвіцер, то поясни мені, маленькому пересічному українцю -
    нафіга Юрі було пхатися в ті інтриги? Барижив би собі по тихому в межах України і мошну би набивав. А його чось понесло на міжнародну арену, та ще й на такий високий рівень.
    Мабуть його хтось врік, шо нє?

а де твій аватар? :)