Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Розумію що Вас, як фаната ДНР, це дуже дратує.
    Я розумію що Порошенко значно перебільшив розум тупого наріду.
    Принаймі, вогонь у відповідь не був би заборонений і не були би відведені контрснайперські групи щоб не заважати тренуватись молодим та недосвідченим кацапським снайперам.

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хіба?
    А чи не було такого? Чи Україна тільки з всемогутнім Порошенком мала вплив на Кремль?
    Криваве припинення вогню: загинули десятки людей - BBC News Україна
    При всіх мінусах Зеленського, будьте реалістами і не ліпіть з Порошенка якогось ідола!

3. Blaberus

До чого тут вплив на Кремль?
    Ви читали це посилання?
    Чому порівняння з Зеленським це є ліплення ідола? Можливо Зеленського взагалі заборонити з кимось порівнювати?

4. Lanktocha

Посилання одне з... Хіба не було "мирних планів" Порошенка, які діяли тільки для одних? Навіть уникнення сутичок із беркутнею з ініціативи Порошенка, яке пішло на користь тільки беркутні? Мирні плани і перерив вдалої наступальної операції. Неправильно робить не тільки Зеленський, не той випадок, як на майдані, що ці "батяри", а ці "файні хлопці". Не дійте методами Червоненка, був соратником Ющенка, запропонували посаду, значить майдан правильний, нічого не запропонували на майдані 2013 - 2014 - майдан неправильний.
    Вам, хто би не був президентом, буде поганим та "Агентом Кремля", тільки тому, що усунув Порошенка.

5. Blaberus

Були. І були зроблені висновки.
    А чому тупе падло не робить висновків?
    Будь ласка, не розповідайте мені якими методами діяти і я не буду казати куди Вам йти.
    Якшо Ви повторюєте цю мантру, Ви знов харкаєтесь жовчю. Ви такий смішний!

6. А ви б не могли вести приватну переписку і не засмічувати ефір?

7. Був сьогодні очевидцем сумної історії

Біля одної з лабораторій, де роблять тести ПЛР, бачив чергу з 100+ молодих людей, віком до 30 років, які робили тести ПЛР, яким проводили інструктаж щодо подальших дій в плані виїзду на роботу закордон.

Людям менше 30 років, нагадаю.
    Вони мали б жити тут, народжувати тут, розвивати цю країну. А вони її покидають, ймовірно назавжди.

Задумався про те скільки з них на виборах голосувало за брехливого злодійкуватого малороса, що обіцяв повернути заробітчан, а повернув злодіїв і вбиць.

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

То всьо фігня, роботу можна знайти і у нас, було би бажання і кваліфікація.

Мій двоюрідний брат зібрався на пенсію. Він токар-фрезеровщик-свердловщик... вищого пілотажу, з/п 40тис+ по білому. Шеф йому сказав, що не відпустить, поки не знайде собі заміну. Брат перепробував до десятка кандидатів - нема з чого вибирати. І в цьому вина не тільки "брехливого злодійкуватого малороса", а також і всіх папєрєдніків, котрі за 30 років розвалили підготовку кадрів.

Моя сестра лежала на Мєчнікова з ковідом. Штат медсестер в основному з молодих, толкових і амбіційних дівчат. Зарплатою вони задоволені, на заробітки не збираються. Є вакансії.

В мене четверо дітей. Всі працюють в Україні, роботою і з/п задоволені, є перспектива кар"єрного росту. Двох дітей запрошували за кордон, спокушали умовами і з/п, вони не погодилися. Хочуть жити тут, народжувати тут, розвивати цю країну.

А те, що наша молодь покидає країну - це прикро, але не критично. Так було завжди і так буде і дальше. Така фігня в цілому світі. У кожного свої причини і свої пріоритети.

Так що, Міську, не бзди, все буде добре

/до речі, Міську, твої діти-астарбайтери вже повернулися додому?/

9. Lanktocha

Ви мєня вдівляєте, панове порохоботи.
    Знову страшилки, ну подібно поступають синоптики, малоймовірний точний прогноз, то страшилка, то зима найхолодніша за останніх 100 років, тепер, що не день, зливи і урагани, потім спека до +40... нічого подібного ще нема. Аналогічно, "прогнози" і страшилки порохоботів.
    Тобто, еміграція новітнє явище, виникло тільки тепер, за жодного іншого президента такого не було?

10. Blaberus

Циганча, не судіть о людях по собі. Не всі вважають нормою займатися дрібними крадіжками та видурювати гроші у лохів.

11. Blaberus

Стосовно зими, я пам"ятаю такі прогнози. Це кацапські метеорологи зашугували дурний нарід щоб створити громадську думку, яка підходить до накручування ціни на газ.
    Стосовно страшилок: хіба не заборонен вогонь у відповідь? Хіба російські снайпери не тренуються на наших хлопцях в умовах підвищеного комфорту?
    І ще цікаве питання: я трохи раніше розмістив інформацію, яку Ви не прокоментували.

Як Ви вважаєте: в нинішніх умовах завод по виробництву набоїв та відновлення ракетної програми можливо є важливішим ніж космодром, голлівуд, діснейленд та інше лайно?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

ким зроблений? Януковичем? Армію, віру, мову зробив Янукович?

Який вибір ти схвалюєш?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

У 2014році такі самі як ти жували соплі і казали: Росія не нападе? Кому потрібні ті страшилки? А коли Росія напала, то такі, як ти почали шукати крайніх-винних.
    Он алкаш зі Стрия ніби на війні, а досі скептично: "бо Путін нападе". Воно навіть не в курсі проти кого воює.
    Тому тут ситуація така: лучше берєбдіть, а ніж нєдобдіть.

• Тупо Тупо x 1
  14. Lanktocha

Не тільки в цьому справа. Є версії, що циганам, як вихідцям з найнижчої касти Індії, фізична праця заборонена, а також, із їх культом землі, праця на землі заборонена.
    Стикався із кваліфікованим будівельником, підкреслюю, кваліфікованим, а не підсобним роботим, при хорошому влаштуванні на оплачуване будівництво, маляр, штукатур, плиточник може заробити не менше, особливо із врахуванням менше додаткових витрат, ніж у розрекламованих таких роботах у Чехії.
    Більшістю виборців, шановний. Чи був вибір із фальсифікаціями чи під дулами автоматів зелених чоловічків?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

мда... ото вже не перестає дивувати...

16. Lanktocha

Ніколи не був такий впевнений, щодо Росії, звідки і на основі чого такі фантазії?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ще є версія, коли нема де вкрасти, то культ переходить задній план.:)))

18. Blaberus

І що? Це якось виправдовує цю потворну культуру?
    Я теж не дуже полюбляю фізичну працю і сільке господарство мене не приваблює. Тому я займаюсь розумовою працею.

19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Во, блін, ще один спец по циганам :yahoo:

@Lanktocha, а звідки Ви витягнули таку версію? Маєте якісь підтвердження?

20. Lanktocha

Є спец.література, є багато інформації по цьому в інтернеті.
    Не дивно, що їх винищував Гітлер, правда, мало хто з них про це кричить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)