Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Цікаво, Зелупі вже затишну камеру у Сан-Квентині приготували?

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Слуги Народу винайшли новий спосіб "знищити" корупцію.

Вони намагаються корупцію прикрити шахрайством:

https://vm.tiktok.com/ZM2WGkr3U/

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. MayorMayor

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. MayorMayor

Коли нажереться барига-Зелупа та його кодла?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. MayorMayor

• Інформативно Інформативно x 1
  9. MayorMayor

Вкраїнчики, дивіться- зараз корупційне гівно з Зелупи та його кодли ллється рікою, ширшою за Міссісіпі. При тому, що усі оборудки викривають не слідчі, а журналісти. Тобто, не спеціалісти, які, до тогож, не мають доступу до усіх документів. А тепер питання- наскільки більше виявиться цього гівна, коли до розслідування додадуться слідчі?Так у мене питання- чи є ліміт лайна, який ви злижете з Зелупи та його кодли?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. MayorMayor

12. MayorMayor

За останніми дослідженнями соціологів найбільшою загрозою українці бачать корупцію. Війна відійшла на друге місце.

13. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

14. Capitoshechka

Тиждень тому забрали брата мого. Зараз в Одесі. По приїзду в Одесу видали один комплект форми, а інший сказали купляйте за свої. Отака хуйня, малята...

15. MayorMayor

Ось. Це те саме, про що пишу я та інші "порохоботи". Що ситуація ненормальна. Що її треба якнаймога швадше виправляти. А для цього потрібно Рєзнікова та іншу пиздоту відправляти на нари. Років на триста. Тоді і форми вистачить, і касок, і броників, і берці нормальні будуть. Бо якщо не задирати ціну курток у три рази, то замість 150 тисяч можна придбати півмільйона. І це лише одна позиція. Але зелупоголові з нами не згідні, і хочуть, щоб ціна не у три рази зростала, а у десять.

16. Capitoshechka

Позавчора мені зять телефонував. Тринділи більше години. Його забрали ще раніше. Був в Чернігівській області, потім перекинули В Харківську (і зараз там). Їм видали все. Нічого не купляв. Ще, каже, навіть деякі речі і додому відправив. Єдиний нюанс - довелося дещо поміняти на базарі у одного дядька (трохи доплатив за це). Бо в нього руки нестандартні - довгі як у орангутанга. Проблематично рукава підібрати. От вам і різниця. Тому, здається мені, що в цієї проблеми ноги з іншого місця ростуть. Все залежить від командвання на місцях, мені здається. І таких історій я вже чув вагон з причепом: одні купляють за свої все, а інших фарширують по саме "не хочу".

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Слідкуйте там за ним, бо один такий із довгими руками Москву заснував. Бракувало нам ще однієї Москви.

18. Capitoshechka

Москву заснував Юрко,а це - Микола)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. MayorMayor

Але погодьтеся- якщо ціни на куртки не задирати утричі, то цих курток можна купити утричі більше.Нє?

• Подобається Подобається x 1
  20. Capitoshechka

їх можна купити і вдесятеро більше. Але не факт, що вони і в цьому випадку попадуть туди, куди треба. Що заважає якомусь воєнкому забрати половину цих курток собі і пихнути їх через магазин, оформлений на тещину сестру? Мені зараз згадалася пісня Ореста Лютого "Руські пІздять"... Так от, на мою думку, те, що зараз відбувається у нас - це повне віддзеркалення цієї пісні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)