Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ні в тин, ні в ворота Ваш приклад. Ви й справді не бачите різниці між відправкою херні на 260 грн до окупованої території і підприємством працюючим в іншій державі?

• Подобається Подобається x 1
  2. Latana Royal

Ви мені нагадуєте пенсіонерок на лаві, які філосоіствують на теми, в яких не тямлять.
    Яке нахрен вивезення обладнання? Це що, пачку цигарок у кишені вивезти, та ще й в нинішніх обставинах? Підприємство, це не обладнання, а в першу чергу люди, це діяльність підпорядкована певним законам, обов'язкам. А Вам одні лише бариші й сняться

3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А ви мені нагадуєте пенсіонерку, яка в казку потрапила. Ви вкурсі як вивозиться 6-ти метровий ліс з Буковини? А по документикам-то ДРОВА! ДРОВА, КАРЛ!!!
    Коли Верховною радою був прийнятий закон про обмеження вивезення деревини, який вступив у дію 1 листопада 2015 року, то лише в Чернівецькій області експорт дров зріс за два місяці у 9 разів. У 9 разів Карл! У 9!!!!

Це так, маленький відступ був. А тепер по суті...
    Приклад "в тин".
    Отже, кілька років тому кацапи прибрали до рук один з наших заводів. Всю продукцію, яку завод виробляє, кацапи переправляли до себе, а там вже далі розпихували своїми каналами. До 2014-го року їх більш-менш все влаштовувало і ніхто нічого нікуди вивозити не збирався. Але є одне але... Завод випускає продукцію, яка підпадає під "продукцію подвійного призначення", тобто може бути використана у військовій сфері. І саме завдяки продукції з нашого заводу, на даунбас ідуть каравани з КАМАЗівських "гумконвоїв".
    Після внесення певних змін до законодавства нашої країни, вивіз даної продукції до кацапстану був заборонений. І продукція могла доїхати тільки до кордону, після чого там її розвертали в зворотньому напрямку і вона їхала на завод назад.
    Почухавши кілька тижнів потилиці, кацапи подумали-подумали і сказали: "Ну і хер з вами! Ми в себе будемо робити те саме. Тим більше, що дах і стіни є. Не вистачає лише обладнання"
    І тут почалося - почався вивіз обладнання з заводу: печі, станки і т.д. і т.п. І о чудо!!! Все це було пропущено через кордон без жодних проблем!!! Виходить парадоксальна ситуація: готову продукцію вивозити ніззззя, а обладнання, за допомогою якого ця сама продукція виробляється - можна. Таким чином було відправлено кілька партій обладнаня з заводу до кацапстану. Але потім, мабуть, кацапам хтось підказав на вушко більш дешевий спосіб, яким вони вже користуються понад рік... Вони припинили вивіз обладнання і розпочали знову відправку тієї самої продукції, що й раніше, але з одним нюансом - по підробним документам. В документах один вид продукції, а вивозиться інший. І всьо, КАРЛ!!! І ВСЬО!!! Схема працює як і у випадку з дровами - на 101%
    Але як показав даний випадок, при бажанні кацапи могли б і увесь завод таким чином вивезти. Ніхто і ніщо не заважав їм це робити. До речі, кілька днів тому до мене дійшла інформація з заводу, що кацапи таки збираються переносити виробництво до себе остаточно. Так що я думаю, що найближчим часом решта обладнання буде вивезена.

Останнє редагування: 8 вер 2016
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Уявіть собі, що ви живете поряд з сусідом і вирішили за його згодою поставити на його території магазин. А за деякий час ви з ним пересварилися настільки, що готові один одного зарізати. Підете ви на його подвіря забирати магазин?

Якщо би Порошенко спокійно мав можливість забрати весь завод і перенести в іншу країну, ви б кричали:

Вони змовилися! Якби Путін був ворогом, він би не дав вивезти завод Порошенка!!! Зрада!!!

Ну а так... ви просто пускаєте темники Юлії і навіть не підозрюєте. Тому на вас велика надія. Хто як не ви скине теперішню владу? Ви потрібні тільки для того, щоб скинути теперішню владу, а хто прийде - дивіться рейтинги. або Нідія Савченко від Юлі, або сама Юля. Варіантів більше нема, ну хіба ще клоун Ляшко.

Ви того хочете? Якщо так, тоді все ясно, я вас розумію, а якщо ні, тоді у мене до вас порада: якщо ви когось нелюбите і готові полити його гавном, подумайте добре хто від того радітиме і кому це вигідно. Ок?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

а можливості?

6. Capitoshechka

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порошенко - це:
    - запрацювала система електронних декларацій, і вже було десь повідомлення що більш як півтори тисячі користувачів зареєструвалося в системі
    - армія, яка стала значно сильнішою ( в десятки разів) за два роки, надходження сучасного військового обладнання від західних країн, налагодження власного виробництва озброєння
    - очільництво Генпрокуратури Луценком, якого немає за що взяти з погляду на "тьомниє дєлішкі".
    Саме при Луценку почали брати за задниці високопосадових корупціонерів, що почали розбігатися в усі боки.
    - позиціювання України, як держави, з якою вимушений рахуватися Путін. Не пройшло на днях путінське "там на Україні чорті-шо твориться, давайте сідати, ми: Путін, Обама, Меркель і Оланд і розбиратися з тим бардаком, затіяним бендеровськими заколотниками, гражданской войной". Путіну показали, що він повинен говорити з Порошенком, а не з Меркель і Оландом утрьох за спиною Порошенка. А Обама взагалі показав Путіну його місце регіонального, а не світового лідера. І чимала заслуга в такому позиціюванні саме Порошенка.

Так що, виходячи з цього, коли хтось побачить Порошенка особисто, можете йому передати, що медведо пробачає йому липовий мед ліпецький заводик в Росії.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Capitoshechka

гиги. воно й видно...
    Але при цьому сусід мене пускає до магазину, дає мені можливість заробляти копійчину...
    Це порівняння дупи з пальцем.
    Забирати може і не пішов би, але якщо я дійсно готовий був би його зарізати, то мій сусід отримав би від мене болт з крейсера "Аврора" замість податків, які я йому постійно відслюнявлював кожного місяця.
    Якщо ж мій сусід дає мені можливість заробити копійку і ще й сам має від мене на лапу, то ні про які "сварки" і "зарізати" не може бути й мови. Оці виродки (потрохи з путіним) пересварили і зіткнули лбами населення двох країн, стосунки між якими і без того були натягнуті давно. А самі вирішують і надалі свої бізнес-інтереси, дивлячись на нас як на ідіотів і потираючи руки: "гризіться-сваріться, а ми будемо далі пиляти"

9. medwedo berlogsoni

Да уж. Посилання на совєцький остерн - вагомий аргумент.

Ви ще наведіть для прикладу Шкірліца, який вибрався з гестпівських казематів, куди його завів Мюллер, або (з іноземного) - Джеймса Бонда, якого викинули з літака без парашюта з висоти 10 тис. футів, а він вхопився за лапку горобця, який саме пролітав у своїх справах повз, і таким чином врятувався.

Є реальне життя. Є плюси і мінуси вчинків кожного. В тому числі і Порошенка.
    Але дехто, не тільки Ви, у відповідь на черговий плюс Порошенка витягує той самий свічний заводик.
    Прямо як у відомому дитячому оповіданні Зощенка про Міньку і Льолищу, коли Мінька у відповідь на чергову зірваною Льолищею цукерку з ялинки ще раз відкушував те саме райське яблучко, до якого лише і міг дістати.

• Смішно Смішно x 1
  10. Capitoshechka

Зощенко теж совєцький писака.

11. medwedo berlogsoni

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви прикидуєтеся?

Та чхати хотів сусід на ваші подачки, у нього є магазин, він їх сам сплатить.

хто сказав? Юля?

13. Capitoshechka

Ні. Це ви прикидуєтеся.
    Ви мені ось що поясніть... Якщо ми з кацапами на таких ножах, що неможливо ні вивезти завод, ні зупинити виробництво, то чому тоді кацапи від нас вивозять і обладнання з заводів, і продукцію військового призначення? Приклади по заводу в моєму місті я привів.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіть молодий і переспективний "Демократичний алянс" спалахнув на старті після отоварення товаришем Лещенком іпотечної позики в Ощадбанку Росії.

15. npocmo

npocmo дачник

:acute:
    a ви в курсі, що китайці колись в Миколаєві за 23 млн. $ купили 350-метровий авіанесучий крейсер "Варяг" з усією начинкою і ДОКУМЕНТАЦІЄЮ...
    і тепер мають свій перший авіаносець...
    тепер черга за "Мрією"?
    а ви тут про якийсь там рошенівський палений цукор :pardon:

Останнє редагування: 9 вер 2016
  16. npocmo

npocmo дачник

та нашо нам тут в Україні ті цукеркові заводи?????
    треба переходити на нормальну їжу :acute:

• Смішно Смішно x 1
  17. Latana Royal

Сумно, але доки не вимре покоління з отруєними совєтською пропагандою мізками - наше суспільство не оздоровиться

18. Latana Royal

Та і я проте - на кой його сюди тягти із того клоповника :dntknw:

• Смішно Смішно x 1
  19. medwedo berlogsoni

І це я таке чую від "справжнього бандерівця"!?
    Справжній бандерівець ніколи не назве Росію країною, а лише Кацапстаном (часто - з маленької літери).

Бачиш-но, паразити пересварили галичан з якутами.

Ви ставите (в даному контексті) нашого президента, законно обраного більшістю населення і їхнього самозванця на одну дошку.

ЗІ. Мені можна називати Росію країною, бо я не бандерівець.

І хай ще Дзеко Вам підкаже, що не "лбами", а "лобами", а то вже звучить зовсім по-кацапському.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я шось не в'їхав.
    27 лютого 2014 року захопили парламент і уряд Криму??

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)