Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

Вікна по різному основна проблема що к мене була та сусідів це монтаж. В нових ніби 3 шиби і 5 камерний профіль це Ок, у мене було 1 камерний склопакет і 4 камерний профіль - тому і міняв на Рехао профіль 5 камерний і 2 камерний енерго пакет

2. alessia

alessia Member

Підкажіть,будь ласка,щодо інтернету,хто яким користується?чи задоволені?дякую

3. Onls

Onls Well-Known Member

У мене Вега. Задоволена

4. Natalaaa

Natalaaa Member

Скажіть,чи є хтось, хто проти стопчиків які ставлять біля секції 100Л

5. Onls

Onls Well-Known Member

Ніхто не хоче купувати їх жахливо дорогі гаражі, тому вони вирішили зробити так, щоб людям не було де паркуватися взагалі

• Подобається Подобається x 1
  6. Natalaaa

Natalaaa Member

Я ставлю машину на стоянку,але завжди приїжаю під під`їзд щоб занести сумки,получається через три гаражі цілий будинок має страждати.Думаю треба іти в ОСББ і вимагати щоб забрали свої стопчики.

• Подобається Подобається x 1
  7. Onls

Onls Well-Known Member

ОСББ мотиву появу стовпчиків тим що в гаражі не зручно заїжджати?

8. Natalaaa

Natalaaa Member

Мені також не зручно буде важкі сумки заносити чи завозити меблі,але їх це не хвилює,бо я вже купила квартиру,а гаражі ще не продали

9. alessia

alessia Member

А хто думає про мешканців-треба продати паркомісця,гаражі.Онозначно потрібно протестувати проти стовпчиків,зовсім обнагліли.Можливо писати колективну скаргу в ОСББ,вони б мали дбати про зручності мешканців((

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. alessia

alessia Member

Шановні сусіди!Кому заважають стовпці біля 100л,збираємось сьогодні(17.08.17),0 20:30 біля кафе "Лігумінка".Потрібне колективне письмове звернення в ОСББ!

11. Natalaaa

Natalaaa Member

Шановні сусіди не побачила що ви збирались,я також проти ,якщо потрібен мій підпис пишіть

12. Santi

Santi Member

Тут питались за інтернет. У мене Вега. Жахливий інтернет. За рік дзвонили в службу підтримки раз 20 і то, коли вже геть нічого не відкриває. Коли просто повільний, то навіть не хочеться по 20 хв. слухати музику в трубці. Послухають, скажуть, що розглянуть заяву і до двох тижнів дадуть відповідь. Рррррр. Шукаємо на що б змінити. Сусіди в кого інший оператор і ви ним задоволені - поділіться. В попередній квартирі був Airbite, то за 10 років такі трабли раз 5 траплялись і ліквідовували майже одразу.

13. alessia

alessia Member

Сусіди!!!Хто проти стовпців біля 100Л,будь ласка,напишіть в ОСББ заяву,що Ви проти!!!Бо чудом-дивом тих хто "за" більше((заява повинна бути в двох екземплярах.Люди!не бутьде байдужі!!!

14. Igor Gerbich

Igor Gerbich Mashinist

Доброго дня

Хто робив облицювання декоративним каменем в квартирі

Шукаю якісних майстрів

Якщо є такі - напишіть мені координати і телефони

Дякуємо з повагогою Iгор

15. undefined

undefined Active Member

Цікаво, сьогодні натрапив на сайт ДАБІ – ДЕРЖАВНА АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНА ІНСПЕКЦІЯ УКРАЇНИ і зайшов в розділ "РЕЄСТР ДОЗВІЛЬНИХ ДОКУМЕНТІВ", пошукав декларації по вул. Кобилиці за останні 2 роки і знайшов цікавий запис: офіційна декларація про початок будівництва церкви була ще у березні 2016, а коли їх запитали через пів року про ту церкву, то вони "з"їздили на місце і не побачили ознак будівельних робіт"

upload_2017-8-23_16-0-3.png

Останнє редагування: 23 сер 2017
  16. undefined

undefined Active Member

"Декларація про початок будівельних робіт" видана 03.06.2016 і "Дозвільних документів напроведення будівельних робіт" це різні речі чи він просто збрехав?

17. michalviv

michalviv New Member

Скажіть будь ласка , я перед вибором добра оселя дворівнева 91 кВ м.,чи Грінвель 84 кВ м.,?

18. michalviv

michalviv New Member

Скажіть як дворівнева квартира ?

19. undefined

undefined Active Member

Дивно як так сталось, що заголовок теми про "Добру Оселю", в якому не перший рік спілкуються люди на різні суміжні теми, раптово став називатись "Квартира Добра Оселя двохрівнева" :facepalm:

20. michalviv

michalviv New Member

Ой , я перепрошую я випадково змінив , вибачаюся

а де твій аватар? :)