2 коп. 1993 року хіба в ідеальному стані можуть коштувати якісь 5 грн. від сили... Є декілька дорожчих різновидів, але шанси що у Вас саме вони рівні 0,01%. Ці оголошення розміщенні придурками, які шукають лохів... Де-які з них вдало знаходять один одного, але рідко... Тому я тут час від часу дописую про те що є що, оскільки лохів не шукаю, а шукаю монети для своєї колекції, або для обміну...
Якщо вони Вам не потрібні і перекидаються по хаті, можете попробувати продати... Хоча вони мають бути по правилах зберігання у капсулах пластикових і не відкривані навіть - нумізмати люди прискіпливі... В мене наприклад така монета - 750-річчя Львова - без капсули почорніла, і тепер її навіть в магазин нести встидно, ще треба довести що то гроші справжні, а не жетони якісь... А вот колись моя знайома в кіоску пробувала силою всунути клієнтам 50коп. - і їх ніхто не хотів брати, казали що фальшива... На сьогоднішній день коштує як мінімум 1000грн. Шкода що тоді ми з нею не були знайомі... Це ось така монета -
Як знайдете виложіть їхні фото тут - я Вам підкажу де і за скільки, якщо буде за що звісно... А може зразу і тут покупця знайдете...)
З піврічним запізненням, але напишу - обміняю Ваші копілки з монетами на паперові, бонус - 10% від суми обміну, за винятком монет номіналом 50коп і 1 грн - за ці 5%. Звертайтесь...
Нема вже ради з тими рідкими копійками, знов випливли Ще з тамтого року хочу спитатися - правильно "рідкі" чи "рідкісні"?
Я к на мене правильно рідкісні, які були випущені малими тиражами... Але то питання не до мене а до людини яка створювала цю тему, я думаю Ви зауважили це... Якщо ще маєте питання - задавайте.
в мене знайомих купляє нові памятні монети в Ощадбанку (випущені в 2016) році навіщо це йому, вони ж поки що не представляють ніякої цінності?