Маю двоє котят, одне чорне, друге красе (чорно-біле). Продам не дорого, красе гривня, чорне два З чорного можна виростити правдивого відьомського кота... Котята їдять все, і котята дрисіровані, якщо крикнути "ану псика" і топнути ногою, то негайно звільняють приміщення....В капці не сцють, і взагалі ведуть себе пристойно...
Взял его совсем крошечным. Мама его жила в редакции журнала "Аврора" на Петроградке, вернее не жила, а приходила к сотрудникам редакции кормиться, а охотиться уходила в типографию, которая в соседнем здании. Говорят, знаменитая крысоловка. У меня в деревне крыс нет, вот кот на собаках и отрывается...
Я знаю дуже схожу історію, що сталася 20 років тому. Така ось кішка-щуроловка прибилася в одне місце, де я робила й стала жити в нас. Вона навела лад зі щурами, які вже так знахабніли, що майже по ногах ходили. І вона так само героїчно кидалася на собак, які ходили повз, особливо завзято, коли в неї були малі кошенята. Згадую, як її хтось десь зачинив і вона добу не приходила до дітей, а ми намагалися врятувати їх від голодної смерті й підгодовувати з пипетки. В мене вдома було двоє її кошенят. Одна з них й досі живе в моєї мами, вже понад 20 років. Але ця кішечка не була така смілива, як її мати й завжди ховалася в підодіяльник коли починався грім. Та мама каже, що останній час вже не ховається. Чи то глухувата стала зі старості, чи то помудрішала
нещодавно, цього року в моєї мами були й зафоткали стареньку а та кішка, що собак ганяла, мабуть й не залишилась ніде на фото, та приблизно десь отак виглядала:
Когда-то здесь на форуме была женщина из Яворива, ник - Shine. Какой обалденный у нее кот! Не знаете, как они там?