Та да... "они" говорят - он же нас не просил... а как он может попросить, если они у плиты и мойки к нему спиной... удивительная безответственность А дочь говорит - папа, он тобой манипулирует... Все... на всех нажаловался... легче стало...
Так оно и есть - манипулирует, а все потому, что чувствует, как сильно вы его любите. Но как не любить такою милую мордашку
Зато когда я с ним разговариваю... всегда внимательно слушает,не спорит... и не перебивает не то что некоторые...
Ага... кормить не хотят( видите ли у него ожирение)... а когда он утром в выходной к нам "приходит"... так "потискать" норовят моего кота...
Моя кицька, має 8 років ---------- Додано в 02:51 ---------- Попередній допис був написаний в 02:50 ----------
Так ,вона себе тримає в формі,ганяє по всій квартирі,і я її з дитинства навчив що їсти двічи на день,зранку і ввечері
Я читав книжку про котів, вони їдять цілий день маленькими порціями, тому така рекомендація провідних котоводів. А хто якої комплекції, то це як в людей, є схильні до повноти, є навпаки, скільки не годуй то худе буде.
Може бути ,але моя як з'їдала більше то одразу вибльовувала,тому почав давати зранку жменя сухого корму,вечером пів малої консерви ,і вона більше не просить,кішка домашня навіть в загальний коридор боїться виходити
Мммм...... тогда... сладкая парочка ---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ---------- И правильно делает... такую красоту сразу украдут ---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ---------- Это точно... по себе знаю