Моїх котів уже б і слід простиг, якби почули тільки, що цей "злий ворог" з шафи витягають. А ваш сидить такий серйозний, хмуриться... Відпочивати йому заважають. Напевне пузо до низу тягне, встати ліньки.
Он долго "отступал"... но холодильник не "отдаст" ---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ---------- Так оно же такое хитрое... на это и расчет не удивлюсь, что когда все уходят на работу... он у зеркала "рожицы" репетирует
Это да... только вот одна беда,уже 15-ть ему скоро... и время бежит. А уже ведь родной... не просто животинка. Так шо когда я на него смотрю... мне уже часто грустно... Извините за "не позитив"... больше не буду...
так він у вас уже почесний пенсіонер. Такого холєть-лєлєять. У батьків кілька місяців кішечка до 14 повних дотягнула. І всьо Ридала навіть мама, яка останні два роки все погрожувала її вигнати. А це мій 11-річний "хлопчик". "Мама- "руская голубая", папа- нєізвєстєн" ( по слухам - сусід подобних кровєй
Бачили б Ви, з якою повагою ставилися матроси до кітки на моєму кораблі(коли я ще срочку служив)... Кітка мала б зо три знаки "За дальній поход", якби їй давали Ще й на повному серйозі...
О!, тепер зрозуміло остаточно , що ця ваша "холера" ще з дитинства , мала такий погляд, що менш ніж на посаду зам Хазяїна не згоден.
---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ---------- ---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:48 ---------- "Бороться" не хочет... пацифист какой-то
Та йому пенсіонеру полежати хочеться, щоб ніхто не заважав, та й маса до підлоги тягне. "Ту мі боле, ту мі коле, ту мі не чіпайте" А кусатись любить, чи ні? Так покусувати легенько, щоб не приставали ? На другому фото погляд дійсно аналогічний до фото з його юності.
Прикусить слегка может... но очень аккуратно и тут же облизывает... Молодой мог прилично "прихватить", еще и задними лапами пытаться руку "оторвать" и "рожи" грозные "строить"... Сейчас нет... занял обычную "позицию" -"проходя к холодильнику не забудьте о главном..."
Evg, в драке с Вашей рукой, он сразу сдается))) руку, дающую корм из холодильника, лучше полизать лишний раз ---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------