Мабуть генетична пам"ять. Когось із його пра-пра... намагалися втопити, але він вижив. Один з моїх котів панічно боявся помивки у тазику. Хапався кігтями 4-х лап за борти і коли я намагався його підняти, тазик з водою піднімався разом з ним. А інший кіт - навпаки, застрибував на бортик наповненої ванни і бавився - плескав воду лапою.
Той мій "любитель води" був взагалі "нестандартний", спирально-мармуровий. Коли лежав - витягав лапи у пряму лінію вздовж корпусу. А вночі бігав по балках стелі по всій квартирі. Через це його повне ім"я було Варфоломій Полтергейст ХулігЕн. Вкрали його, коли гуляв у дворі. Сподіваюся, що потрапив у відносно хорошу сім"ю.
Факт... еще открытые шкафы... ящики... ---------- Додано в 00:44 ---------- Попередній допис був написаний в 00:41 ---------- Оригинально...
Я виправив - "...Полтергейст..." А хто ж іще може стукати з інтервалом в одну секунду з різних кімнат? У спокійному стані він реагував на ім"я Фафик.
В мене колись кішка як мала була вибрала собі хатку на кухні в шафці під мийкою і там спала, ще любила шкоду робити, то після того щоб уникнути відплати відразу щодуху тікала і залазила туди через шпару ззаду меблів за 2 секунди. Зібралася в похід Такі ще варіанти
та то він дуже товарариський , бажає бути душею компанії. Ось сьогодні надибали у парку ім. Горькова дуже лагідну , вагітну кицьку, так спілкуватися бажала , навіть з залізною собацюрою потоваришувалапомітила .
О, згадалося, в нас у дворі теж був таких охоронець, потім його хтось прихистив, бо руди таки популярні