Прикольная... Не... мой категорически не желает "купаться". Более того, когда я иду в душ... он стоит под дверью и жалобно "орет" Приходится впускать... он ложится на коврик у шторки... и ждет( может боится шо я утону ). Загадка...
Наша Аліска страшенно боїться фена.Фен можна навіть в руки не брати, варто просто підійти до нього , щоб її наче вітром змело У нас сіамка колись була, то вона воду пила тільки з бачка унітазу. Прийшлось навіть на ньому кришку зняти.
Аналогично... стоит с балкона достать пылесос... как бы крепко он не спал, тут же подхватывается... и уходит как "можно дальше". Ну с пылесосом то понятно... когда еще "крошкой" был... испугался.А вот почему воды боится... не знаю. А пить, кроме своей миски, любит из ваз с цветами...
Та сама історія. Просто комунікабельні коти не люблять без компанії сидіти. Ну моя п'є звідусіль крім миски, тобто крім ванни з умивальника або коли в мийці на кухні кастрюлі відкисають, то звітам хлебче. Ще знайшов
ага, наблюдала за нами, пока мы с сынулем отбирали фотоаппарат друг у друга, чтобы сфотографировать ее
Я тут, мабуть, лайки ставити не буду, бо це всім ставити треба. Я коли нашу кішку з вулиці принесла... То окрема історія. Йду собі вранці на метро, дивлюсь, а в розвилці дерева щось запхнуто, я думала, хутряну шапку запхнули. Підходжу, дивлюсь, а це кошеня. Сидить там, калачиком, а на вулиці вже холодно, вересень. Але мені треба було йти. Через годин, може, чотири повертаюсь, а воно все ще там. Я її дістала, за куртку засунула і понесла додому. А вона як почала дрижати. На вулиці ще трохи дощик ішов. Отак вона в нас почала жити. Їй місяці два було. Наступного дня ми її вимили. Страшенно була невдоволена. Потім бачимо - в неї блохи. Купили шампунь від бліх, але вона мені гумові рукавиці зубами роздерла і мокра в милі по всій квартирі почала гасати. Для бліх потім краплі купили. Всіх "построїла". Мурою назвали. Зараз вже більше трьох років.
Вот вроде и "бездельники"... и не "служат"... а какую благоприятную ауру для дома в себе несут... ---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ---------- ---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------
Аналогічно Evg, ви не регочіть, я ту картину якось спеціально зніму. А ще вона допомагає мамі ліжко застеляти
В підодіяльник залазить? У нас Аліска коли було холодно, залазила під ковдру і там весь день спала, а Марфа та завжди мене чекає вже в ліжку ...місце гріє.