З ранку, то є зранку! І не важно.... * то все про кота, а коли в нього ранок х/з ...я віскі не люблю, а ікри ніколи не їла
Як то " І не важно...."? Бо є такі специфічні професії із такими форс-мажорами, що вже о 10.00 год від хлопа може пахнути файним спиртним /крім пива!/)))
колись давно, у Древньому Єгипті люди приручили місцеву дику кішку... в той же час, незалежно від цього, у стародавньому Китаї, була також приручена їхня місцева дика кішка... Пройшло кілька тисячоліть... на сьогодні домашні кішки - нащадки в основному давньоєгипетських... ТОМУ ЩО ВОНИ ВМІЛИ НЯВКАТИ, на відміну від китайських ) тобто мали більш розвинуті комунікаційні здібності !
Ах, @ptichkinaa, Ви така пустунка, шо то капєц... Я ж Вас ще коли питався, чи будете щось рекламувати @ptichkinaa, як там Ваш син поживає? Бавиться з хом"яком, чи вже йому надоїло?
У гірському селі на Львівщині впіймали рідкісного лісового кота У селі Лихобора, що на Самбірщині, місцеві жителі врятували рідкісного лісового кота, який занесений у Червону Книгу України. Голодна тварина прийшла до людей у пошуках їжі і селяни вирішили повернути її на волю. Про це розповіли у Національнмоу природному парку «Бойківщина». На обійстя жителя села Либохора прийшов лісовий кіт – дрібний хижак, що занесений до Червоної книги України. З вигляду тварина дещо нагадує звичайного домашнього кота, але фахівці помічають різницю. Тварина, яка спустилась в село з лісу, була голодна і з'їла декількох курей. Власник обійстя разом з односельчанами вирішив врятувати лісового кота. Чоловіки зловили кота в пастку, віднесли її ближче до лісу та випустили тварину на волю. У Національному парку «Бойківщина» наголошують, що лісовий кіт – рідкісна тварина, зараз в Україіні налічується лише 300-400 особин цього кота.
«Зробив фото у момент, коли мій кіт Альфонсо впіймав свою першу мишу. Суміш замішання, страху та жалю на його мордочці — безцінна» © iamsoveryverytired / Reddit