Киці- дуже цікава та невичерпна тема, проте мало ми цікавимося діями наших улюбленців. Моє мале (1міс. та 3 тиждня) лізе вночі під ковдру, а кицька коло навкруги наматує та кличе його. Чому не до мати, а до мене тулиця?
Кажуть: хочеш найзручніше місце в домі - прожени кота. Не думаю, що мені б захотілось такої "зручності" А мій колишній кіт любив таким чином на дверях сидіти. Фото нема, - давно те було.
Мої зараз сплять тільки вдвох, звернуться клубочками , обнімуться і сплять. Але на ніч Марфа йде спати до Оленки під ковдру, а Аліска до мене в ногах.
А моя любить спати в мене на колінах, притулившись до живота Зазвичай я закуюся в плед, вона вискакує на коліна, зручно вмощується, я її накриваю. Вона тихенько муркотить і ми отак гріємо одна одну
Мої якісь дуже незалежні.Якщо беру на руки то більше хвилини не витримують, зразу починають пручатися . Колись як була сіамська Сіма, то та любила спати на мені і все рівно де...на боці, на спині, животі, хоч на голові аби на мені
а в мене Сфінксятина))) потішнішої породи не бачила! ввечері з роботи зустрічає як песик, активна попригунка і лагідна дуже, постійно тянеться до людей.. люблю її страшно!
Маю кота Потапа, якого ще маленьким кошеням викинули у 20 градусний мороз. Я не змогла його залишити серед міста. Так і живе до цих пір у моїй оселі.
у меня тоже всегда сердце замирает,когда вижу выброшенное,никому не нужное,голодное животное.Каждого хочется забрать,отогреть и накормить...Прочитала одну статью,для меня это было открытием,оказывается на Кипре есть Кошачий монастырь!!!!За ними смотрят,кормят и достаточно активно разбирают!!Вот это я понимаю))))если кому интересно вот сама статья http://vashipitomcy.ru/publ/istorija_i_mify/koshachij_monastyr_svjatogo_nikolaja_na_kipre/21-1-0-264 ,я на одном дыхании прочитала.
Вже не боюся. Я мала вже відкладені гроші на стерилізацію Брітані, але... чоловік не догледів, і вона вночі втекла. Повернулася через два дні вже вагітною. Коротше, сьогодні 63-й день вагітності. Завтра несу до ветеринара, бо маю деякі питання.