О....знайшла таке відео,думаю якраз сюди воно пасуватиме Уявлення не маю хто автор і чий то кіт.....але файний http://www.youtube.com/watch?v=1Wo0cH6LCEM
Не дождусь, когда же мой вырастет и поумнеет... Сегодня проснулся оттого, что он за палец ноги меня укусил...
І Ви хочете сказати,що це проблема? В нас зараз два мужчіни... Бендер і Муруня А раніше була Ліза-конвеєрПо 5кошенят на раз... І спали вони тіко з кимось на ліжку....або в мене,або в брата Скільки б їх не складав у їхній ящик...мамаша всерівно вночі іх тягнула на ліжко Коли зранку ті п"ятеро (а деколи з мамашою )влаштовують полігон на ліжку...о тоді вже "весело"
Коли Ви вже нам його покажете ? ---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:26 ---------- А моя Наталка теж не знала кого брати кицьку чи котика.Потім вирішили все ж таки взяти кицю. Вона і ласкавіша і мітити не буде .
Ну це ти вже сама дивись...до чого і яка більше тобі пасуватиме ) Якщо любиш більш діловий стиль, то чону, а якщо більш гламурненьке -то сіру )
Не факт. Все від характеру залежить. Моя киця - злюка. Спробуєш погладити її без дозволу - пальці відгризе. І мітила, поки нестерилізована була.. А кіт (поки що ще кошенятко) - то таке вже ніжнятко! Мордочкою об мою мордочку треться, в очі заглядає, муркоче :girl_tender:
Наверно, кицьку. Мой, но его рано от мамки забрали, дурак - дураком. С разбегу на углы нарывается бошкой рыжей. А на стул с разбегу запрыгнет и с со стулом опрокинется - сплошная экономия, в цирк ходить не нужно, за билеты платить...
Кицьки дуже рідко мітять цим переважно займаються коти.А стерилізація не завжди допомагає в цьому. У мене теж кицька з характером .Щоб погладити треба мало не дозволу у неї запитати. ---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:47 ---------- Ну ти даєш! В квартирі двох котів тримати... та ну його нафіг!) А прибирати, а годувати?
Блина, кто обещал научить тупого фотки выкладывать??? Ладно, дочка будет дома, напрягу ее, ВКонтакте полно, думаю, что не откажется.
Да что там учиться ? Открываете http://www.radikal.ru/. Обзор - выбираете фотку где там она у Вас -Открыть - Загрузить -Кароинка в тексте (зелёным написано, копируйте и вставляйте прямо в поле сообщения.Всё.