Один з моїх котів (1989) у 5-місячному віці, з гіпсом на передній лапі, впіймав синицю на балконі. Потім ганяв її по кімнаті, пір"я обідрав, але не з"їв. Другу (пізніше) упіймав на моїх очах. Тримає в зубах. Я спробував її визводити, натиснув коту з боків на щелепи. Поки синиця долетіла до підлоги, кіт встиг вкусити мене за пальці, вхопити синицю вдруге і придушити. Потім він заднім ходом заповз за двері і кілька разів робив стійку, кидався на залишки синиці і гарчав як тигр. Так само поводився з курячими головами. А на горобців реагував тільки специфічним "клекотом".
Тю! Просто приніс ворону - це задачка в одну дію. Я бачив знаменитого кота, який жив у сторожа на Гідропарку. Його коронним номером було таке: Зберуться рибалки, показують свій улов, горілочки розіллють. Тут вискочить кіт, вкраде найбільшу рибу і втече. А трохи згодом принесе великого пацюка. - Від нашого столика - вашому столику. Це ж який рівень етики і виховання має бути!
Слабість мого котика - це комп. стіл. Спав би там, і спав.Лиш би не виганяли, вороги!!! А ще так... І ось так.... Загалом, все, як у людей.
Весела історія з Нету: Батьки віддали маленьку донечку свекрусі на дачу. На третій день телефонує свекруха: - Дитина серйозно хвора! Три дні не какає! Приїздіть! Коли батьки вже були в дорозі, телефонує вдруге: - Дитина здорова! Тільки заберіть свого клятого кота! - Мамо, що трапилося? - Кіт навчив дитину какати у пісочницю і заривати купку рукою!
А так відпочиває моя киця і так а ще так ...хлопчику, як тебе звуть - нізнаю, а де ти живеш - нізнаю, а ким ти хочеш стати - касманавтом
три рочки, вже ніби поважна доросла пані, але деколи поводить себе як кошеня - любить поганяти по всій хаті якусь шаруділку, залізти на стіл і пожувати квіти у вазі, вкрасти у мене щось із косметики і загнати це під диван
Був, був у мене вусатий "сисадмін"... Привезли якось (дуже давно) мені "нулевий" комп з MS DOS і хелпом на дискетах, я (дилетант) вчуся на ходу. Встановив систему. Дивлюся, які бувають тести вінчестера. Кіт допомагає. "Warning! All data on drive C: will be lost! Proceed (Y / N) ?" Як ви гадаєте, яку клавішу тицьнув кіт?
в мене дома мешкає 6 кг котик Джолько.Йому майже 5 років,підібрала його з вулиці,прибився на моє 18-річчя
А це наша Брітані. Мала з чоловіком притягли з вулиці 24 липня ледве живу. Маєш, мамо, чим у відпустці зайнятися... Любить на Яниному скейті посидіти:
Гарнюнька кицюнька Не шкодуйте, вона вам стільки радості принесе!. ---------- Додано в 09:54 ---------- Попередній допис був написаний в 09:43 ---------- Упакована киця забралась в коробку з пінопласту моя Марфа і весь день там спить