-підняли настрій!Але,прошу,уточніть будь ласка,багато у вашому розумінню,то скільки? Теж люблю муркотиків,але поки немає змоги тримати...
Наверно, как у певца Юрия Антонова - 40 кошек и 12 гусей! А мой мелкий повадился ночью спать со мной. Причем залезает на кровать, когда я уже сплю. Просыпаюсь ночью от его писка, когда прищемлю.
І опісля цих "процедур" наше золотко сховалось між квіточками ну і злісний погляд..."не підходь до мене більше"
Сказала "вчасно" Пару днів як "поселився зачемательний сасед")))) Попелясто-голубий з золотисто-смарагдовими очиськами.Схожий на британця,лише пухнастий. А неділю перед тим,якісь мужчини шукали по району схожого кота(от тільки ті,що їх бачили,не пам*ятають адреси Розвішала оголошення. В хаті "напряг" бо песько не любить "конкурентів".Доводиться все робити як у анекдоті: "Закриваем кошелек,откриваем сумочку...."Всі пильнують щоб двері між котиком і песиком були зачинені. ...і починаємо звикати....:girl_in_dreams: але хотілося б щоб знайшлися господарі.Тримати не зможемо,тож доведеться,як не знайдуться господарі,кудись прилаштовувати... ---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:50 ---------- О,знайшла приблизно на яку породу схожий - Кот Небелунг
А мой подрос. Энергия бьёт через край. Все руки и ноги в царапинах. Из-за угла кидается на ноги. Гладить себя не даёт, сразу кусается и дерется. Вот же муркотик попался...
Дякую. Подивився - дійсно, класні коти. Тепер знаю, що у нашому під"їзді живе на першому поверсі Нібелунг на ім"я Маруська. Бігає гуляти через вікно, гуляє по кілька днів, коли господині нема - кицьку підгодовують дівчата з турфірми, яка розташована у підвалі. Господиня - класна блондиночка, студентка юридичного факультету. Коли до неї хтось клеїться, відразу говорить "Моя мама - колишній мент!" І це правда.
Ось цікаве посилання,де можна побачити котиків,на яких схожий мій найдаЗа характером він цілком підходить теж до опису. Одна лише проблема,як не знайдеться господар,доведеться думати про його прилаштування... http://nibelung.webstolica.ru/o-porode
Shine, а правда ли, что абсолютно белые коты - глухие? Я читал где-то... И что все коты и кошки не видят красный цвет?
Похоже, закономерность. Знал одного белого кота, у которого была одна черная волосинка на спине, слышал нормально.
Господарі не зголосилисяТож шукаю най-най кращі ручки для свого знайди.Котик не просто гарний,а має чудову вдачуАле,як не прикро, мушу константувати,що хороший мисливець(ну не хоче слухати він,що хом*ячки,то не мишки).На нього ж полює песька...В хаті напружена обстановка,всі бояться не закрити якісь двері... Котик здоровий
Я не думаю, що то закономірнісь. Мій Сава хоч білий-білюсінький ніде навіть шерстинки темнішої нема але він не глухий і не сліпий. Ветеренар жодних відхилень у нього не зауважив. А що до червоного кольору, то це я вам сказати не можу, якось я не зауважувала, бачить кіт його чи не бачить
Мой дурачок кинулся на горячий утюг, хорошо еще боком, а не лапами. Теперь ходит намазанный мазью и с повязкой...
От біднесенький. А наш, два дні назад, зловив синичку на даху. Я і не думала, що він на таке ще здатен - домашній же кіт, гуляє тільки на даху. Але видно, що заложено природою, то не забувається.